Στη Θράκη σε μια εβδομάδα Γιαννάκης, Παπανικολάου, Αλβέρτης και άλλα μεγάλα ονόματα του μπάσκετ

Μεγάλα ονόματα της εγχώριας καλαθοσφαίρισης θα βρεθούν την άλλη Παρασκευή στην Θράκη και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή.

Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Ροδόπης ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος μάλιστα θα παραλάβει τιμητική πλακέτα κατά την τελετή έναρξης του Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αφού στο πρόσωπό του θα βραβευθεί συνολικά το ελληνικό μπάσκετ.

Στην εκδήλωση ωστόσο ήδη, σύμφωνα με πηγές από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, έχουν προσκληθεί και έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους και άλλα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην λαμπρή ιστορία του στην χώρα. Ανάμεσά τους και ο Παναγιώτης Γιαννάκης: αρχηγός της Εθνικής που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1987 και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2015.

Ακόμα, στο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής έχουν επιβεβαιώσει ότι θα βρεθούν την ερχόμενη Παρασκευή οι Γιάννης Καλαμπόκης, Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Χατζηβρέττας, Νίκος Σταυρόπουλος, Βάιος Γιώρας και Φραγκίσκος Αλβέρτης, που όλοι τους διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην λαμπρή ιστορία του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αφίξεις-έκπληξη. Παράλληλα, όλοι αυτοί θα λάβουν μέρος και σε στρογγυλές τράπεζες του Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ.