Πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αθλητικές δράσεις για παιδιά 15-17 ετών στην Κομοτηνή από Alba, ΤΕΦΑΑ, Sunlight και Ιδρυμα Λάτση

Στην υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Future leaders summerseries» προχωράει το τμήμα Executive Development του Αlba Graduate Business School, του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και της εταιρείας Sunlight (μέλος του OlympiaGroup).

Το πρόγραμμα, το οποίο θα υλοποιηθεί από 26-30 Ιουνίου 2023 στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στο ΔΠΘ στην Κομοτηνή, απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες δημόσιων σχολείων από την περιοχή της Κομοτηνής, ηλικίας 15-17 ετών, και στόχο έχει να προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις κατάλληλες δεξιότητες για τη νέα εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από τον ψηφιακό μετασχηματισμό αλλά και από συνεχείς οικονομικές, κοινωνικές και επιχειρηματικές αλλαγές κι εξελίξεις.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από καταξιωμένους εισηγητές του Alba Graduate Business School και του ΤΕΦΑΑ. Τα μαθήματα θα συνδυάζουν τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εφαρμογή, ενώ οι δραστηριότητες θα είναι ομαδικές και θα περιλαμβάνουν ερεθίσματα από τους χώρους της άθλησης, των επιχειρήσεων και του εθελοντισμού.