Πρώτη ανεπίσημη παρουσία του ΑΟΞ σε αγώνα άλλου αθλήματος πέραν του ποδοσφαίρου χάρη στον Λευτέρη Κασαπίδη (+video)

Με την συμμετοχή του Λευτέρη Κασαπίδη στο Godzilla Xanthi Trail με την φανέλα του ΑΟΞ, σε έναν αγώνα που διοργανώνουν οι Xanthi Runners σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τον Δήμο Ξάνθης, επι της ουσίας έγινε ο πρώτος αθλητής που δραστηριοποιείται πέραν του ποδοσφαίρου σε άλλο άθλημα.

Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΞ έχει δηλώσει ότι αποτελεί σημαντικό στόχο της ο οργανισμός να μπει σε όλα τα σπίτια μέσω της αθλητικής και κοινωνικής του δραστηριότητας, η οποία δεν είναι απαραίτητο να περιορίζεται μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά θα επεκταθεί και σε άλλα δημοφιλή ή λιγότερο δημοφιλή σπορ.

Βέβαια, για την ώρα δεν έχει αυλητική αναγνώριση ούτε καν για το ποδόσφαιρο, πόσω μάλλον για τον στίβο ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα, ωστόσο έστω και έτσι, συμβολικά, ο Κασαπίδης εμφανίζεται ως ο πρωτος αθλητής της νέας εποχής του Ερασιτέχνη ΑΟΞ σε μια περίοδο που ακόμα δεν έχει αποκτηθεί ούτε ένα δελτίο ποδοσφαιριστή! Μάλιστα πόζαρε στον φακό με μπλουζακι που αναγράφει «Αθλητικός Ομιλος Ξάνθης Running Team».

«Ο αθλητής του ΑΟΞ έχει εμπειρία από διοργανώσεις στο παρελθόν τρέχοντας για φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ είναι από τους πρωτοστάτες της κίνησης που έγινε για την ανασυγκρότηση του Ερασιτέχνη μέσα από την Πρωτοβουλία Φιλάθλων ΑΟΞ. Η διοίκηση του ΑΟΞ εύχεται καλό αγώνα στον Λευτέρη, σε αυτόν τον πολύ συμβολικό για τον σύλλογο μας αγώνα», ανέφερε σε ανάρτησή του για τον «Κας» το επίσημο προφίλ του ΑΟΞ πριν τον αγωνα του.

Μετά από αυτόν, του έδωσε συγχαρητήρια καθώς κατάφερε να τερματίσει και μάλιστα σε ιδιαίτερα ελκυστικό χρόνο, κρατώντας την σημαία της αγαπημένης του ομάδας. Μάλιστα, τ προφίλ του ΑΟΞ ανέβασε και βίντεο από τον τερματισμό…