Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Μίνι τελικοί για τους Θρακιώτες σε Ν. Σιδηροχώρι και Ορεστιάδα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Mε την 3η εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζονται την Τετάρτη τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική με τρεις σημαντικές αναμετρήσεις σε Ορεστιάδα, Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη.

Στο Θρακιώτικο μίνι ντερμπι που θα κρίνει πολλά για την τύχη των δυο ομάδων στα μπαράζ ανόδου αναμετρώνται η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και ο Αρης Πετεινού με τις δυο ομάδες να θέλουν απαραίτητα την νίκη και πρώτιστα οι γηπεδούχοι. Η Δόξα με 1 βαθμο θέλει να εκμεταλλευτεί την επιστροφή της στην έδρα της στο γήπεδο του χωριού ώστε με το τρίποντο να έχει ελπίδες διεκδίκησης θέσης στην πρώτη τριάδα στο θεωρητικά ευκολότερο αγώνα πριν τον αγώνα και πάλι στο Ν. Σιδηροχώρι την Κυριακή με τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Από την άλλη και ο Πετεινός Ξάνθης με τρεις βαθμούς και μετά την ήττα στην Ευκαρπία από την πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης Νίκη Ευκαρπίας θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αφού ακολουθεί ρεπό για την 4η αγωνιστική. Με νίκη οι παίκτες του Νεοφυτίδη φτάνουν τους 6 βαθμούς και ανεβάζουν αυτόματα τις πιθανότητες τους αρκετά παίζοντας τελικό εντός έδρας με την Ελευθερούπολη.

Στο αλλο ματς στην Θράκη ο Ορέστης φιλοξενεί την Αμμουδιά Σερρών και με νίκη κανει το 2/2 πριν ταξιδέψει στην Κομοτηνή να αντιμετωπίσει την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Οι Εβρίτες μετά το μεγάλο διπλό με το Βώλακα μπροστά στο κοινό τους που διψά για την άνοδο με το τρίποντο αυτόματα γίνονται από τα φαβορί για την πρώτη τριάδα αφήνοντας αρκετά πίσω τον απρόβλεπτο πρωταθλητή Σερρών Ηρακλή Αμμουδιάς του πρώην προπονητη του Εβρου Σουφλίου Μπάμπη Χρυσοστομίδη.

Τέλος στην Ευκαρπία ο πρωταθλητής Θεσσαλονίκης υποδέχεται την Δόξα Βώλακα με τοθς γηπεδούχους να θέλουν να κάνουν το 2/2 εντός έδρας και συνολικά πριν το δύσκολο αγώνα στην Ελευθερούπολη. Από την αλλη οι Δραμινοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί μετά τις δυο ήττες από την Ορεστιάδα και την Ελευθερούπολη και με θετικό αποτέλεσμα ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι φιλοξενώντας την Κυριακή την Αμμουδιά. Ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική ο πρωταθλήτής Καβάλας Ορφέας Ελευθερούπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
1ος ΟΜΙΛΟΣ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17:00, LIVE ThrakiSportS)
Δημοτικό Στάδιο Νέου Σιδηροχωρίου: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Άρης Πετεινού
Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας: Ορέστης Ορεστιάδας – Ηρακλής Αμμουδιάς
Δημοτικό Γήπεδο Ευκαρπίας: Νίκη Ευκαρπίας – Δοξα Βώλακα
Ρεπό: Ορέστης Ορεστιάδας Ορφέας Ελευθερούπολης