Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Με πίστη για τη νίκη ο Ορέστης Ορεστιάδας! Η 23μελής αποστολή του Παναγιώτη Μυλωνά

Τον Ηρακλή Αμμουδιάς θα φιλοξενήσει ο Ορέστης στο Δημοτικό Στάδιο της Ορεστιάδας την Τετάρτη (24/5), στο πλαίσιο της 3ης εμβόλιμης αγωνιστικής για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ (17:00, LIVE ThrakiSportS).

Η ομάδα του Ορέστη δίνει το πρώτο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό του για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ. Στην πρεμιέρα έπαιξε στο Βώλακα όπου και νίκησε την Δόξα με 2-0 παίρνοντας 3 πολύτιμους βαθμούς, ενώ την 2η αγωνιστική είχε το ρεπό του. Τώρα θέλει να πάρει να διπλασιάσει τις νίκες και φτάσει πιο κοντά στο στόχο της ανόδου.

Ο Παναγιώτης Μυλωνάς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Θάνο καθώς εκτίει την τελευταία αγωνιστική ποινής (συνολικά είχε τρεις μετά την αποβολή του στο Σούπερ Καπ απέναντι στην Αλεξανδρούπολη FC) και τον Χρήστο Πεταλωτή που είναι τραυματισμένος στους προσαγωγούς.

Αναλυτικά, η 23μελης αποστολή: Δουλούδης, Θεοδώρου, Κυρκούσης, Μαμρικισβίλι, Κομεσίδης, Ασπιώτης, Πετρόπουλος, Χριστοφορίδης, Τσομπανούδης, Λιάνας, Θεμελής, Ανδρεάδης, Γιαννακίδης, Γκουντενούδης, Σταματόπουλος, Καπουσούζης, Τζελέπης, Λαζαρίδης, Κοτζά, Ζούρκος, Ντουμανάκης, Παπαμιχαήλ, Παναγιώτου.