ΕΠΣ Θράκης: Γκάφα Πανθρακικού στον τελικό Κυπέλλου με την Ελπίδα Σαπών – Παρά την ποινή απαγόρευσης «παρών» ο Μπακιρτζίδης

Σε μια ακόμα μεγαλοπρεπέστατη γκάφα, σαν και αυτήν που έκανε στην αρχη της σεζόν και παραλίγο να του στερήσει στα χαρτιά την πρόκριση επί της Αλεξανδρούπολης καθώς χρησιμοποίησε παίκτη που ήταν τιμωρημένος, φαίνεται ότι υπέπεσε ο Πανθρακικός στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.

Οπως είναι γνωστό, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Γιώργος Μπακιρτζίδης, βοηθος του Νίκου Μπαχαρίδη, έλαβε ποινη απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χωρους για 15 ημέρες με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ που ελήφθη στις 5 Μαΐου.

Κατά συνέπεια οι 15 μέρες εκτείνονται ως τις 20 του μηνός και περιλαμβάνουν και τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ελπίδα Σαπών που διεξήχθη την Κυριακή 14 Μαΐου, ανήμερα των Ελευθερίων της Κομοτηνης.

Οπως ο Μπακιρτζίδης βρέθηκε κανονικά στον πάγκο και τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνης στον τελικό, πανηγυρισε την κατάκτηση του τροπαίου και τρεις μέρες μετά ανακοινωθηκε ότι λύθηκε η συνεργασία μαζί του, όπως και με τον Νίκο Μπαχαριδη.

Για καλή τύχη του Πανθρακικού η παρουσία παράγοντα στον οποίο είχε απαγορευθεί η είσοδος δεν συνιστά λόγο για να χάσει ο Πανθρακικός τον τελικο στα χαρτιά, ωστόσο θα επιφέρει ένα ακόμα βαρύ πρόστιμο στην ομάδα της Κομοτηνής.

Βάσει της απόφασης της 5ης Μαΐου ο Πανθρακικός ήδη κλήθηκε να πληρώσει 834 ευρώ και πλέον θα πρέπει να δώσει άλλα 1.667 ευρώ επειδή δεν συμμορφώθηκε στην απόφαση και επέτρεψε την παρουσία Μπακιρτζίδη στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η ουσία είναι ότι για δεύτερη φορά στην σεζόν ο Πανθρακικός πιάνεται στον ύπνο για μη συμμόρφωση σε πειθαρχική παράβαση. Την πρώτη την γλίτωσε λόγω μετέπειτα γκάφας της Αλεξανδρούπολης κατά την προσφυγή. Αυτήν την φορά επειδή ήταν μικρό το παράπτωμα. Αλλά επειδή ξέρουμε τι λέει ο λαός για το δις εξαμαρτείν, καλό είναι να το προσέξουν στον Πανθρακικό…