Γ’ Εθνική: Βαριά «καμπάνα» στον Γιώργο Μπακιρτζίδη και τον Πανθρακικό από την Πειθαρχική της ΕΠΟ

Βαριά καμπάνα για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Γιώργο Μπακιρζίδη, βοηθό προπονητή του Νικου Μπαχαρίδη στον Πανθρακικό, καθώς και στην ομάδα της Κομοτηνής.

Με βάση όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης της 25ης Μαρτίου με την Δόξα Δράμας στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ο Μπακιρτζίδης τιμωρείται με χρηματική ποινη 834 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες.

Επίσης, επιπλέον 834 ευρώ θα πληρωσει ο Πανθρακικός, ενω απειλειται να πληρωσει ακόμα 1.667 ευρώ στην περίπτωση που δεν συμμορφωθεί με την τήρηση της απαγόρευσης εισόδου στον Μπακιρτζίδη.

Αναλυτικά η ενημερωση της ΕΠΟ για τις τελευταίες αποφάσεις της Πειθαρχικής της ΕΠΟ αναφέρει:

Επιβάλλει στον Γεώργιο Μπακιρτζίδη, εκπρόσωπο του σωματείου «Πανθρακικός» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Πανθρακικός» χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Επιβάλλει στο σωματείο «Πανθρακικός» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ αγώνας της 25.03.2023, Πανθρακικός-Δόξα Δράμας, για την Γ’ Εθνική Κατηγορία).