Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: «’Επνιξε» δις τον Πετεινό ο Κώστας! Κουρασμένος ο Άρης στην Νίκη Ευκαρπίας

Το καταπληκτικό τέρμα στο 30″ της συνάντησης του πρωην μέσου των ακαδημιών του ΑΟΞ, ΠΑΟΚ και Αρη Κωνσταντίνου Κώστα ήταν καταλυτικό για την εξέλιξη του αγώνα στο πλαστικό Δημοτικό Γήπεδο της Ευκαρπίας με την πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης Νίκη Ευκαρπίας να επικρατεί με 2-0 του Αρη Πετεινού και να μπαίνει με το δεξί στα μπαράζ επιβεβαιώνοντας και τον τίτλο του φαβορί στον 1ο όμιλο.

Η Νίκη πολύ δυνατά άνοιξε το σκορ με την σέντρα στο 30ο δευτερόλεπτο με καταπληκτική ενέργεια και φοβερή βολίδα που νίκησε τον Αθανασίου κανοντας το 1-0. Στο 3′ ο Μποζίδη είχε ένα αστοχο σουτ που πέρασε αρκετά άουτ, ενώ το δυνατό συρτό σουτ του ίδιου στο 8′ από πάσα του Κώστα πέρασε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι του Πετεινού.

Ο Αρης δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος με μόνη φάση αυτή του 14′ όταν σε αντεπίθεση ο Τουρατζίδης έπεσε πάνω στο πόδι του Σάββα, με τον διαιτητή Μπουρουζίκα να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Η Νίκη είχε τον έλεγχο χωρίς να χάσει κάποια σημαντική ευκαιρία πέρα ενός πολύ καλού σε σουτ του Γολιδόπουλου μετά από λαθη της άμυνας που βρήκε το καθετο δοκάρι του Αθανασίου.

Παλι με γκολ σε 30″ ξεκίνησε το β μερος με δράστη παλι τον ίδιο αφού μετά από λάθος της άμυνας που δεν έδιωξε την μπάλα, ο Σουλίδης έδωσε στον Κώστα που με δυνατό πλασέ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 53′ μετά από κακή αντίδραση της άμυνας ο Μπικιάρης μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε αρκετά αστοχα από πλεονεκτική θέση. Στο 72′ ο Γεωργόπουλος σουταρε από καλή θέση πάνω στον Αθανασίου όπως και το σουτ του Κωστα στο 75′ δεν ανησύχησε τον πορτιερε του Πετεινού. Ο Αρης στην μοναδική του φάση στην αναμέτρηση στο 85′ μετά από φάουλ σα κόρνερ του Δασκαλάκη η κεφαλιά του Μαλαδένη βρήκε την ρίζα της δοκού του Γιώτα.

Το τελικό 2-0 έφερε τις δυο ομάδες στους 3 βαθμούς με τον Πετεινό να παίζει στις 24/5 πάλι εκτός έδρας στο ΔΑΚ Κομοτηνής με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ η ομάδα της Ευκαρπίας θα υποδεχθεί την ουραγό Δόξα Βώλακα.

Διαιτητές οι Μπουρουζίκας, Μίχος και Δίχρης από την ΕΠΣ Λάρισας.

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καμπουρίδης): Γιώτας, Ανδρεάκος (82′ Δουβαρτζίδης), Ζαλίδας (66′ Γεωργόπουλος), Σάββας, Πεχλιβανίδης (82′ Τομπουλίδης), Ρανζής, Γολιδόπουλος, Κώστας, Μπικιάρης (82′ Κάνιος), Μποζίδης (70′ Σίκος), Σουλίδης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Ασλανίδης (65′ Κουτσομιχάλης), Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης (67′ Μετεντζίδης), Μελισσόπουλος (75′ Χριστοδούλου), Χριστοφορίδης, Εφέντη, Τυριάκης, Πουτακίδης (75′ Φλώρος), Τουρατζιδης (65′ Μαλαδένης)