Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Με 20άδα αλλά και το Fan Club Θεσσαλονίκης στην Ευκαρπία ο Άρης Πετεινου

Τον κόσμο στο πλευρο του αναμένεται να έχει ο Αρης Πετεινού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νικη Ευκαρπίας για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ.

Εχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη της πρεμιέρα οι παίκτες του Τάσου Νεοφυτίδη πάνε χωρίς άγχος να αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Μακεδονιας και στον αγωνα αυτόν αναμένεται να έχουν και την συμπαράσταση αρκετών οπαδών τους, όχι μόνο όσων θα ταξιδέψουν από την Ξάνθη αλλά και μελών του fan club Θεσσαλονίκης του Άρη Πετεινού (ναι, υπάρχει και τέτοιο, όπως μαρτυρά η φωτογραφία της Ξάνθης Sport από το ματς της Κυριακης με τον Ηρακλή Αμμουδιάς).

Στην αποστολή των πρωταθλητών της ΕΠΣ Ξάνθης για την Θεσσαλονίκη μετέχουν συνολικά 20 παίκτες. Αναλυτικά πρόκειται για τους Αθανασίου, Ασλανίδη, Δασκαλάκη, Σαρηγιαννίδη, Παυλίδη, Μελισσόπουλο Ρ., Χριστοφορίδη, Εφέντη, Τυριάκη, Κουτσομιχάλη, Πουτακίδη, Τουρατζίδη, Φλώρο, Μαλαδένη, Θωμαΐδη, Σαμαρά, Χασανκήλ, Μετεντζίδη, Μίλκογλου και Χριστοδούλου.