LIVE και LIVE STREAMING ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης: Πανθρακικός – Ελπίδα Σαπών

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS από το ΔΑΚ Κομοτηνής λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη στον φετινό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Ελπίδα Σαπών.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθήσουμε μαζί τον φετινό τελικό του Κυπελλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Ελπίδα Σαπών.

Ωρα 16:20 Ο τελικός διεξάγεται στην τοπική μεγάλη γιορτή των Ελευθερίων, της επετίου δηλαδή ενσωμάτωσης της Ροδόπης στον ελληνικό εθνικό κορμό.

Ωρα 16:24 Οι δυο ομάδες βρίσκονται εδω και μια ώρα στο ΔΑΚ Κομοτηνής, όπου σιγα σιγά έρχεται και ο κόσμος, ενώ ηδη διεξάγεται και το ζέσταμά τους.

Ωρα 16:28 Υπενθυμίζεται ότι η γενική είσοδος έχει οριστει στα 5 ευρώ και τα χρήματα που θα εισπραχθούν φέτος θα πάνε στο Γηροκομείο Κομοτηνής.

Ωρα 16:31 Η εναρξη εχει προγραμματιστει για τις 17:00 με τον Πανθρακικό να διεκδικεί το 12ο τρόπαιο στην ιστορία του καθώς είναι ο πολυνίκης του θερμού με 11 κατακτήσεις.

Ωρα 16:34 Επίσης είναι ο κάτοχο του τροπαίου, καθώς πέρυσι επικράτησε της Δόξας Γρατινής σε συναρπαστικό παιχνίδι, ενώ την αμέσως προηγούμενη φορά το είχε κερδίσει με κλήρωση και πάλι κόντρα στη Δόξα.

Ωρα 16:37 Η Ελπίδα Σαπών που έχει τέσσερις κατακτήσεις, επιστρέφει σε τελικό μετά από 11 χρόνια ελπίζοντας στο 5ο της τροπαίο, ώστε να φτάσει στην 2η θέση της λίστας των πολυνικων του θεσμού όπου ειναι ο Αστερας Αιγειρου, πισω από τον Πανθρακικό.

Ωρα 16:40 Οι προπονητές των δύο ομάδων Νίκος Μπαχαρίδης και Βασίλης Χαριτόπουλος έχουν ο καθένας από τρεις κατακτήσεις, αλλά μόνον ένας από τους δυο θα φτάσεις τις τέσσερις. Ο Μπάχα τις έχει με τρεις διαφορετικές ομάδες, ο Χαριτόπουλος μονο με την Ελπίδα.

Ωρα 16:44 Από έξι παιχνίδια χρειάστηκε να δωσουν η καθεμιά από τις δυο φιναλίστ για να φτάσουν στον τελικο. Πλέον αποσύρονται για την επίσημη είσοδο.

Ωρα 16:47 Ηδη στο κεντρο του γηπεδου εχει στηθει το κυπελλο που θα κατακτησει ο νικητης, πάμε σιγα σιγα στις συνθέσεις με τις οποίες θα ξεκινησουν οι δυο αντιπαλοι.

Ωρα 16:50 Ενδεκάδα Πανθρακικού: Κοτσάκης, Καλογρανάς, Αρετάς, Σιδηροπουλος, Κωστερέλης, Χακαν, Γιαννακιτσιδης, Φουρλαταρας, Βασκος, Αντωνιαδης, Μπαϊκαρά.

Ωρα 16:53 Ενδεκάδα Ελπίδας Σαπών: Νταφοπουλος, τζωρτζακης, Κορακας, Λαφαρας, Χατζογλου, Παπαεμμαουηλίδης, Τσιλιγγιρης, Τριαντοπουλος, Αθανατος, Γεωργαντζας, Χατζηαντωνιου.

Ωρα 16:56 Εχουμε καθυστερηση στην εισοδο των ομάδων, μοιραια θα εχουμε καθυστερηση και στην εναρξη του τελικου.

Ωρα 16:59 Διαιτητής υπενθυμιζεται οτι ειναι ο Χρηστος Κακουλίδης για δευτερη σερι χρονια, ο οποιος πριν 24 ωρες διαιτητευε και την Καλαμαριά για την SL2. Πρώτος βοηθός ο Μάκης Δημητριάδης και δεύτερος ο Κωνσταντίνος Κίνας, τέταρτος ο Γιώργος Χαμαλίδης.

Ωρα 17:01 Τωρα επιτελους η επισημη εισοδος των δυο ομάδων με την Φιλαρμονική του Δημου Κομοτηνης

Ωρα 17:05 Αξίζει να σας αναφέρουμε ότι στον αγωνα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη από το Lega TV, μπορείτε να την δειτε στο τέλος του live blogging

Ωρα 17:07 Παραταχθηκαν πλεον οι δυο ομαδες, καποια παιδια κρατανε την ελληνικη σημαια και τη σημαια της ΕΠΣ θράκης και των φιναλιστ ενω δυο άλλα μεταφέρουν μπροστά στο κοινο τα τροπαια.

Ωρα 17:09 Ωρα εθνικου υμνου και αρχιζουν οι χαιρερισμοι απο τον προεδρο της ΕΠΣ Θρακης και τους προεδρους των ομάδων

Ωρα 17:12 Τελειωσαν οι χαιρετουρες, παμε σε εναρξη

1′ Εναρξη του αγωνα, στην σεντρα οι παικτες του Πανθρακικου

10′ Πρωτη υποψια ευκαιριας για την Ελπιδα Σαπων. Ο Γεωργαντζας την κεφαλια αλλα ο Κοτσακης δεν ανησύχησε

18′ Πρωτη ευκαιρια για τον Πανθρακικό. Σουτ ο Βάσκος, άουτ ομως

21′ Καλοχτυπημένο φάουλ από τον Γεωργαντζα, ο τερματούλακας Κοτσακης απομάκρυνε με γροθιές

24′ Υποψία ευκαιριας για Πανθρακικό. Μπαλια Μπαικαρα, σουτ ο Σιδηρόπουλος, πολύ αουτ’

33′ Μεγαλη ευκαιρια για Πανθρακικό. Ο Γιαννακιτσιδης μακρινό σουτ, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και κορνερ

34′ Ευκαιρια ο Βάσκος σε καλή θέση σουτ, αουτ

40′ Πεντε λεπτα για την ολοκληρωση του ημιχρονου, χωρις σκορ ακομα το ματς

45+1′ Τελος πρωτου 45λεπτου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανθρακικός – Ελπίδα Σαπών 0-0

Ωρα 18:05 Χωρις τέρματα εληξε το πρωτ ημιχρονο με μοιρασμενη την κατοχη και ισως πιο απειλητικο τον Πανθρακικο καθοτι και ομαδα μεγαλυτερης κατηγοριας

Ωρα 18:09 Μενουν άλλα 45 λεπτα και υπενθυμιζεται οτι αν δεν εχουμε νικητη θα παμε σε παράταση και πέναλτι

46′ Εναρξη δευτερου ημιχρονου

48′ Γκοοοολ ο Πανθρακικός. Σκορερ ο Αντωνιάδης, από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έπιασε το γωνιακό σουτ και άνοιξε το σκορ. Πανθρακικός – Ελπιδα Σαπών 1-0

51′ Γκοοοοολ ο Πανθρακικός. Μεσα σε τρια λεπτα δειχνει να καθαριζει το τροπαιο. Ο σκορερ Αντωνιάδης εγινε ασιστμαν εδω, πασαρε στον Βασκο που έκαε προσποιηση και γωνιακο σουτ για το Πανθρακικός – Ελπιδα Σαπών 2-0

55′ Σε τρια λεπτα δεχτηκε τα δυο γκολ η Ελπιδα και πλεον καλειται σην επομενη μιση ωρα να απαντησει, αλλα για την ωρα δειχνει σοκαρισμενη απο την εξελιξη

60′ Ευκαιρια για την Ελπιδα. Ο Παπαεμανουηλιδης απέναντι τέρμα εκανε το σουτ αλλα ο Κοτσακης έδιωξε σωτηρια

65′ Ο Γεωργαντζας απειλει με απευθειας εκτελεση φάουλ, ο τερματοφυλακας μπλόκαρε με διπλή επεμβαση

70′ Αλλαγη για τον Πανθρακικο, ο Σμαλης στην θεση Μπαϊκαρα

75′ Αλλαγη για τις Σαπες. Εξω ο Αθανατος, μεσα ο Σοπιάδης

79′ Κοκκινη καρτα στον Γιαννακιτσιδη με δευτερη κίτρινη. Αποβάλλεται από τον αγωνα. Με 10 παίκτες θα συνεχίσει για το υπολοιπο ο Πανθρακικος

80′ Διπλη αλλαγη για το Πανθρακικο. Καλογρανας βγηκε εξω και μπηκε Στοινοβιτς, επίσης έξω ο Αντωνιάδης και μπήκε ο Τσωλας.

85′ Πεντε λεπτά απεμειναν για το τελος του ματς, αν και με παικτη περισσοτερο δυσκολα να ανατρεψει την κατασταση η Ελπιδα

87′ Αλλαγες μαζεμενες παλι. Αρετας βγαινει και μπαίνει Γκαγκανης, επίσης Φουρλαταρας βγαινει και μπαίνει Παχούμης από Πανθρακικό. Στην Ελπίδα ο Κόρακας βγηκε και μπήκε ο Μεμετ Ομερ

90′ Μπαίνουμε στις καθυστερησεις

90+3′ Τελος του αγωνα. Ο Πανθρακικός κατακτα το 12ο Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης στην ιστορία του. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Ελπίδα Σαπών 2-0