ΕΠΣ Ξάνθης: Μια ντουζίνα Κύπελλα! Με χρυσό σκόρερ Κουκουρίγκο για 12η φορά το τρόπαιο στον Ορφέα!!!

Σε μια ακόμη κατάκτηση ενός κυπελλου Ξάνθης προχώρησε ο Ορφέας Ξάνθης που έκλεισε μια ασχημη χρονιά (λόγω του υποβιβασμού του από την Γ’ Εθνική) με χαμόγελα.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή με γκολ του ΜVP Γιώργου Κουκουρίγκου στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 72ο λεπτό, σε ένα μέτριο τελικό, σήκωσε το 12ο της κύπελλο Ξάνθης επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά πριν τον τελικό (φώτο xanthi-sport).

Αρκετός κοσμος βρέθηκε στο γηπεδο του ΑΟΞ για να παρακολουθήσει την γιορτή του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου, στην οποία διαιτητής ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Γ. Χρυσέλη και Δ. Δανδανόπουλο, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Σεζέρ Φεράτογλου.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Καρύδης): Μανιάς, Τολμίδης, Μπαμπούρης, Σαμαράς, Μαμαλίγκατζης, Κεσκινίδης, Μετεντζίδης (80′ Τσαπατώλης) Κοτόπουλος, Κιολεΐδης (64′ Ρόμπης) Αγγελίδης (64′ Παπάζογλου), Τσαπατώλης.
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Γεωργιάδης, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Καλαϊτζόπουλος, Σωτηράκογλου (65′ Τσάκαλος), Ιωαννίδης (65′ Παπαδόπουλος), Κουκουρίγκος (90+1’ Καραγκιόζης), Μελισσόπουλος (83′ Μπογιατζίδης), Κουτσός, Πασχαλάκης (90+1’ Μαυρόπουλος).