Γ’ Εθνική: Αλλαγή σελίδας στον ΑΟΚ με φήμες για εμπλοκή του ΠΑΟΚ και άμεσο στόχο την πρωτιά στον όμιλο των Θρακιωτών

Με ανακοίνωση του ο ΑΟ Καβάλα έκανε γνωστή την συμφωνία με τον Γιάννη Διαμαντίδη ο οποίος ως επικεφαλής ομάδας επιχειρηματιών θα έχει θέση στη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγες μέρες αφότου με δημοσίευμά της ιστοσελίδα της Νοτίου Ελλάδος είχε προαναγγείλει την επικείμενη αλλαγή στη διοίκηση με εμπλοκή του ΠΑΟΚ.

«Σύμφωνα  με έγκυρες πληροφορίες του Sportstonoto.gr  ο ΑΟ Καβάλας  πέρασε  στα χέρια  του ΠΑΟΚ. Με πρώτο  στόχο  την Super League 2 φυσικά», έλεγε το δημοσίευμα.

Και προσέθετε: «Νέα διοίκηση  έτσι θα αναλάβει την ομαδα του ΑΟΚ και σύντομα  θα γίνουν και επίσημα γνωστά όλα  τα υπόλοιπα…».

Η αλλαγή στην διοίκηση έγινε και εφόσον επιβεβαιωθεί και η εμπλοκή του ΠΑΟΚ, καθίσταται σαφές ποια ομάδα γίνεται ήδη απο τώρα πρώτο φαβορί για την άνοδο στην SL2 από τον όμιλο στον οποίο θα μετέχουν και οι ομάδες της Θράκης.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Μια νέα ελπιδοφόρα εποχή προοιωνίζεται για την ομάδα της Καβάλας, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο αγαπημένος μας ΑΟΚ αλλάζει σελίδα και ξεκινά με μεγαλύτερη δυναμική και ελπίδα για το άμεσο μέλλον.
Ομάδα επιχειρηματιών με επικεφαλής τον επιχειρηματία Γιάννη Διαμαντίδη και την σύμπραξη του φετινού μεγάλου χορηγού μας, ήρθε σε συμφωνία με τον Πρόεδρο του Α.Ο.Καβάλα Αντώνη Αντωνίου, ώστε η ομάδα υπό την σκέπη του ερασιτέχνη να επανέλθει άμεσα στην Superleague 2. Παράλληλα, ήδη έχει συμφωνηθεί ένα πλάνο τριετίας με σκοπό η ομάδα να βρεθεί εκεί που απαιτεί η ίδια η ιστορία και ο κόσμος της.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα και κυρίως να πράξουμε, γιατί γνωρίζουμε πως ο κόσμος της Καβάλας έχει ακούσει και περάσει πολλά ,αλλά το επόμενο χρονικό διάστημα θα μιλήσουν κυρίως οι πράξεις μας.