Γ’ Εθνική: Οι ελπίδες του ΓΑΣ Κομοτηνή και των υπόλοιπων… δεύτερων των έξι ομίλων για άνοδο

Ολοκληρώθηκε η σεζόν και στους έξι ομίλους της φετινής Γ’ Εθνικής, με τον ΚΑΟ Δράμας να επικρατεί στο Game 5 του ΓΑΣ Κομοτηνή και να κερδίζει την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία στον 6ο και βορειότερο όμιλο, με συμμετοχές για τρεις ομάδες της Θράκης.

Πέρα από τον ΚΑΟΔ, το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β’ Εθνική κατέκτησαν οι Νήαρ Ηστ (1ος όμιλος), Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου (2ος όμιλος), ΑΟ Δάφνης (3ος όμιλος), ΓΣ Σοφάδων (4ος όμιλος), Αρετσού Καλαμαριάς (5ος όμιλος).

Την ίδια στιγμή, συγκρατημένη αισιοδοξία για πιθανότητα ανόδου έχουν και οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής, καθώς σε περίπτωση που υπάρξουν ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες αυτοί θα είναι εκείνοι που θα έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, κάτι που είναι πολύ πιθανό αν αναλογιστεί κανείς όλες αυτές τις μαζικές αποχωρήσεις συλλογών από ανώτερες λίγκες τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα φυσικά από τη στιγμή της επέλασης του κορονοϊού στις κοινωνίες μας από την άνοιξη του 2020.

Οι δευτεραθλητές των ομίλων της Γ’ Εθνικής από τον 1ο έως τον 6ο είναι οι ΚΑΠ, Ηλιούπολη, Ελευθερία Μοσχάτου, ΓΣ Αλμυρού, ΚούΠα Κιλκίς και ΓΑΣ Κομοτηνή.