Ο Γιώτης Ξενοδοχίδης διαψεύδει τον Φάνη Γκέκα: «ΠΟΤΕ δε μιλήσαμε μαζί του ούτε για Πανθρακικό ούτε για τίποτα, προπονητής θα είναι ο Μπαχαρίδης»

Με μεταμεσονύχτια παρέμβασή του στο ThrakiSportS o αντιπρόεδρος του Πανθρακικού Γιώτης Ξενοδοχίδης διαψεύδει όλα τα σενάρια που φέρουν τον Φάνη Γκέκα προπονητή στην ομάδα της Κομοτηνής και πως ουδέποτε έχουν μιλήσει μαζί του.

Ο Ξενοδοχίδης ανέφερε πως κανένα μέλος της διοίκησης του Πανθρακικού, ούτε αυτός, ούτε ο πρόεδρος Σάκαρης έχουν μιλήσει ποτέ με τον άλλοτε διεθνή επιθετικό και πως προπονητής είναι ο Νίκος Μπαχαρίδης που τα προηγούμενα χρόνια αλλά φέτος στα δύσκολα στην επιστροφή της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες είχε μια πετυχημένη σεζόν. Μάλιστα θα μιλήσουν μαζί του μετά τον τελικό κυπέλλου με την Ελπίδα Σαπών για να δουν εαν θα ανανεώσουν και την συνεργασία τους και την νέα σεζόν.

Στο θέμα Γκέκα διέψευσε το άρθρο του sportstonoto που έφερε στο προσκήνιο και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα, όπως και ότι έμεινε έκπληκτος με τις δηλώσεις του Γκέκα στο metropolis ότι μιλάει συχνά με ανθρώπους της ομάδας της Κομοτηνής.

Ακόμη δήλωσε πως το ότι θα πάρουν ένα τέτοιο προπονητή για να φέρει πιο κοντά στην ομάδα και το μουσουλμανικό στοιχείο της περιοχής, λόγω  της μεγάλης του θητείας στην Τουρκία είναι αστείο και ότι μουσουλμάνοι και χριστιανοί 60 χρόνια τώρα είναι δίπλα στον Πανθρακικό στις μεγάλες επιτυχίες του αλλά και στα δύσκολα τελευταία πέτρινα χρόνια.