Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Γνωστός και ο τελευταίος αντίπαλος των Θρακιωτών μετά το repeat με «ροπαλιές» Ζυγκερίδη στις Σέρρες

Ο Ηρακλή Αμμουδιάς αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής και τρίτη συνολικά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και θα είναι η έβδομη και τελευταία ομάδα που θα λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική στον ίδιο όμιλο με τις ομάδες της Θράκης.

Η ομάδα της Αμμουδιάς νίκησε στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο του Απόλλωνα Παραλιμνίου, 2-1 τον Πυθαγόρα Καλών Δένδρων στον τελικό πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών και θα εκπροσωπήσει το σερραϊκό ποδόσφαιρο στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

O Ηρακλής προηγήθηκε στο 7ο λεπτο τέρμα του Χρήστου Ζυγκερίδη (αλλοι μιλάμε για αυτογκολ) και έκανε το 2-0 στο 62′ επίσης με τον Χρήστο Ζυγκερίδη. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Στάθης Δαγκούλης μείωσε σε 2-1 διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου την προσεχή Κυριακή ο Ηρακλής Αμμουδιάς ταξιδεύει στην Θράκη και αντιμετωπίζει τον Αρη Πετεινού στην Ξάνθη. Φιλοξενεί την Δόξα Νεου Σιδηροχωρίου στην 2η αγωνιστική και ταξιδεύει στην Ορεστιάδα για να αντιμετωπίσει τον Ορέστη την 3η.