ΕΠΣ Έβρου: Γλέντι στο «PICO» και «αποθέωση» του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη από τους κυπελλούχους της Αλεξανδρούπολης

«Γιαααααάννης Ζαμπουουούκης οε οε οεεεε». Αυτό ήταν το σύνθημα από τους παίκτες της Αλεξανδρούπολης FC το οποίο δονούσε την ατμόσφαιρα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου για δεύτερη σερί χρονιά από τον σύλλογο.

Οι παίκτες της Αλεξανδρούπολης FC πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση, αλλά όπως φαίνεται και στα πανηγυρικά στιγμυότυπα που ανέβασε ο ίδιος ο σύλλογος, αποθέωσαν και τον δήμαρχο (προφανως για την βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα κατά την διάρκεια της θητείας του).

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης βρέθηκε στην Ορεστιάδα για τον τελικό του Κυπέλλου μαζί με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Ενέργειας και Τραϊανούπολης Ελένη Ιντζεπελίδου και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη.

Παρακολούθησε τον τελικό δίπλα στον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και μετά την λήξη έκανε τις απονομές και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί παρέα με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το evro-news, επιβράβευσε τους κυπελλούχους ποδοσφαιριστές της πόλης του, καλύπτοντας τα έξοδα για τα επινίκεια στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης “PICO” της Αλεξανδρούπολης, όπου παίκτες τεχνική ηγεσία και διοίκηση γλέντησαν την κατάκτηση του κυπέλλου. Δεν διευκρινίστηκε πάντως στο σχετικό ρεπορτάζ αν ήταν έξοδα από την δική του τσέπη ή από αυτήν του Δήμου.

Δείτε το βιντεο που ανεβασε η ίδια η Αλεξανδρούπολη με τα συνθηματα για τον δήμαρχο…