Παρουσία δημάρχου Θεσσαλονίκης και πολλών υψηλών παρουσιών ο τελικός του Ηρόδικου Κομοτηνής στο Αλεξάνδρειο

Το Ηράκλειο επικράτησε με 76-71 του Ηρόδικου Κομοτηνής και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, μαζί και την άνοδο στην Α1, σηκώνοντας το κύπελλο «Γιώργος Κούζας».

Ο αγώνας ήταν διαφήμιση του μπάσκετ, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων κι έδειξε πόσο πολύ έχει ανεβεί το μπάσκετ με αμαξίδιο στην Ελλάδα.

Εκτός τεσσάρων γραμμών, ήταν οι πρωταθλητές του σχολικού πρωταθλήματος Ελλάδας. Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, παρούσης της ιδιοκτήτριας Έμυς Φουντά, βραβεύτηκε από την ΟΣΕΚΑ, σε μια εκδήλωση, που είχε την υπογραφή της Βίκυς Νικολακάρου.

Ο Γιώργος Σταμάτης (Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας), ο Γιάννης Βεργίνης (πρόξενος Λουξεμβούργου), ο Κωνσταντίνος Ζέρβας (δήμαρχος Θεσσαλονίκης), ο Νίκος Ζεϊμπέκης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και μέλος τού Δ.Σ. της ΕΟΚ), η Εβρίτισσα Μελίνα Δερμετζοπούλου (Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής) και οι Βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Κατερίνα Νοτοπούλου καθώς και η Πρώην ΓΓΑ, Κούλα Γιαννακίδου, λάμπρυναν την εκδήλωση.

Παιδιά από τις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, Καθηγητές και Γονείς έδωσαν χρώμα στις εξέδρες, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Χάρης Παπαγεωργίου για την προσφορά του στον αθλητισμό. Ο Τάκης Καλούδης έδωσε το κύπελλο στους πρωταθλητές ενώ οι Κωνσταντίνος Ζέρβας και Χάρης Παπαγεωργίου στον Ηρόδικο.