Super League: Δεκάδες κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό και… αναβολή της προτελευταίας αγωνιστικής – Άγνωστο αν Ιωαννίδης και Λοντίγκιν είναι ανάμεσά τους

Ούτε ενα ουτε δυο ουτε πέντε ούτε δέκα ή είκοσι. Συνολικά 24 κρούσματα κορονοϊου εντοπίστηκαν στον Παναθηναϊκο (αγνωστο αν σε αυτά περιλαμβανονται ο Κομοτηνιος Φωτης Ιωαννίδης ή ο πρώην γκολκιπερ του ΑΟΞ Γιούρι Λοντίγκιν).

Αποτέλεσμα αυτου ήταν να ζητηθεί επίσημα η αναβολή του αγωνα με τον Ολυμπιακό για την 9η και προτελευταια στραφη των πλέι οφ. Το αίτημα έγινε δεκτο, αφου η Super League ανακοίνωσε και επίσημα ότι αναβάλλεται η 9η αγωνιστική των playoffs, μετά τα 24 κρούσματα κορονοϊού που προέκυψαν στον Παναθηναϊκό και το σχετικό αίτημα των «πρασίνων».

Έτσι, η προτελευταία στροφή ενός εκ των πιο συναρπαστικών πρωταθλημάτων των τελευταίων ετών θα πάει… πίσω χρονικά, τη στιγμή που την Κυριακή (7/5) θα ληφθεί η απόφαση για το πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00».