Η Αλεξανδρούπολη ΞΑΝΑ κυπελλούχος Έβρου μετά από τον ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ με Ορέστη: 3-3 η κανονική διάρκεια, 4-4 η παράταση, 4-3 στα πέναλτι

Στον συγκλονιστικότερο τελικό στην ιστορία του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου η Αλεξανδρούπολη FC διατήρησε τα σκήπτρα κατακτώντας το δεύτερο και μάλιστα συνεχόμενο τρόπαιο απέναντι και πάλι στον Ορέστη Ορεστιάδας.

Η ομάδα του Πασχάλη Ζαπαρτίδη βρέθηκε πίσω στο σκορ το ξεκινημα του ματς, προηγήθηκε όμως με 3-1 πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο και φάνηκε να έχει προβάδισμα κατάκτησης. Τελικά ομως ισοφαρίστηκε σε 3-3 και το ματς οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση.

Εκεί αν και ο Ορέστης είχε παίκτη λιγότερο (και τελειωσε το ματς με 9 ποδοσφαιριστές αφου είχε δυο επώδυνες αποβολες τελικά), πήρε προβάδισμα πεντε λεπτα πριν το τέλος της παράτασης. Ωστόσο η Αλεξανδρούπολη ισοφάρισε σε 4-4 στο πεμπτο λεπτο των καθυστερήσεων με τον Παππαζογλου.

Ετσι μετά απο μια δραματική διαδικασία στα πέναλτι και με μεγαλο ηρωα τον Κασκαντάμη που έπιασε δύο εκτελέσεις παικτών του Ορέστη (ενω οι συμπαίκτες του ευστοχούσαν σε όλα), η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με σκορ 4-3 στα πεναλτι πήρε το δευτερο τρόπαιο της ιστορίας της και θα εκπροσωπήσει ξανά τον Εβρο στο Κύπελλο Ελλάδος.

Στους πανηγυρισμούς πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. Αξιζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος παρακολούθησε τον μεγάλο τελικό δίπλα δίπλα με τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη.