Μεταμεσονύχτια ανατροπή στην Ορεστιάδα και το τουρνουά ανόδου για την Α2 Ανδρών

Σαν βόμβα ήρθε και έσκασε η ανακοίνωση της ομάδας του ΑΟ Πρέβεζας για την αποχώρησή της από το τουρνουά ανόδου στην Α2 Ανδρών που διεξάγεται στην Ορεστιάδα.

Αιτία της αποχώρησης του ΑΟ Πρέβεζας από το τουρνουά ανόδου που γίνεται στην Ορεστιάδα είναι λόγω του σοβαρού τραυματισμού του αθλητή και αρχηγού του, Κώστα Βρυώνη ο οποίος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση.

Βέβαια ο σύλλογος ευχαρίστησε από καρδιάς τους ανθρώπους του Α.Ο Ορεστιάδας όχι μόνο για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία αλλά και τη βοήθεια που πρόσφεραν στον αθλητή τους, τονίζοντας μάλιστα ότι οι μεγάλοι σύλλογοι φαίνονται στις λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΑΟΠ με λύπη ανακοινώνει ότι αποχωρεί από το τουρνουά ανόδου που γίνεται στην Ορεστιάδα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του αθλητή του Κ.Βρυωνη ο οποίος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση.Η υγεία των παικτών μας πρωτεύει και για αυτό η απόφαση μας είναι επιβεβλημένη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ανθρώπους του Α.Ο Ορεστιάδας όχι μόνο για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία αλλά και τη βοήθεια που πρόσφεραν στον αθλητή μας.Οι μεγάλοι σύλλογοι φαίνονται στις λεπτομέρειες.Περαστικα στον αθλητή και αρχηγό μας,του ευχόμαστε να είναι γρήγορα σιδερένιος.