Super League: Η «Χ»αμένη ευκαιρία της χρονιάς για την ΑΕΚ που έμεινε στο μηδέν με τον Ολυμπιακό – Από τον πάγκο ξανά ο Πέτρος Μάνταλος

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έμειναν ισόπαλοι 0-0 στην OPAP Arena και το θρίλερ για τον τίτλο αλλά και την τρίτη θέση μετά την ολοκλήρωση της όγδοης αγωνιστικής των Play Offs της Super League συνεχίζεται.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού η Ένωση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες τελικές για να σκοράρει όμως ο αντικαταστάτης του Πασχαλάκη, Κώστας Τζολάκης ήταν εξαιρετικός και ο Εμβιλά απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή στο 87′. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τις τελικές των Μπακαμπού στο 21′ και Μπιέλ στο 57′.

Στο 69ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι σκόραραν με τον Μπακαμπού. Ο Χουάνγκ έβγαλε τον Κονγκολέζο επιθετικό στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, εκείνος έφυγε στην κορυφή και σκόραρε, αλλά μετά το τσεκ στο VAR φάνηκε ότι ο Μπακαμπού ήταν εκτεθειμένος.

Η ΑΕΚ μέσα στα 9 λεπτά των καθυστερήσεων έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Γκαρσία να «πάρει» το ματς και την πρωτιά στην βαθμολογία όμως δεν τα κατάφερε και έτσι δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Παναθηναϊκού που ήξερε ότι στραβοπάτησε καθώς το παιχνίδι στην Λεωφόρο τελείωσε περίπου 5 λεπτά νωρίτερα.

O Κομοτηναίος, Πέτρος Μάνταλος παρά τις φήμες ότι θα ξεκινήσει βασικός, δεν ξεκίνησε και πέρασε αλλαγή από τον Ματίας Αλμέιδα στο 60ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Τσούμπερ.