ΕΠΣ Έβρου: Οι δηλώσεις των αρχηγών και των προπονητών των φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ορέστη και Αλεξανδρούπολης

Λιγότερες από 48 ώρες πριν την διεξαγωγή του 45ου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ενωσης στην Αλεξανδρούπολη η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Ο πρόδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης προσκάλεσε όλον τον φίλαθλο κόσμου του Έβρου να βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας, καθώς η διοργανώτρια φιλοδοξεί ο τελικος αυτός να αποτελέσει γιορτή με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο.

Γιώργος Λαζαρίδης (αρχηγός Ορέστη Ορεστιάδας): «Πρώτος στόχος δεν είναι αυτος αλλά είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Θα είναι μια πρόβα για τα μπαράζ. Θα είναι δύσκολο ματς, σεβόμαστε πολύ την Ένωση Αλεξανδρούπολης. Καλή επιτυχία αι στις δυο ομάδες και ελπίζω ο κόσμος να απολάυσει το θέαμα».

Κώστας Πατσιώρας (αρχηγός Αλεξανδρούπολης): «Ο τελικος είναι μια γιορτή για όλον τον νομό. Είναι στόχος για εμάς από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε οι κάτοχοι και θέλουμε να συνεχίσουμε. Είναι ο δεύτερος τελικός για εμάς και ελπίζουμε να έχουμε και την δεύτερη κατάκτηση. Ο Ορέστης είναι ένας άξιος αντίπαλος που δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».

Πασχάλης Ζαπαρτίδης (προπονητής Αλεξανδρούπολης): «Συγχαρητήρια στον Ορέστη για το πρωτάθλημα που άξια κατέκτησε. Πιστευω ότι ο ορέστης στον τελικό θα βγάλει όλα τα οπλα του για να κάνει ένα τεστ και για τα μπαράζ στην Γ’ Εθνική. Είναι πρόκληση για εμας και μειονέκτημα που ο τελικος διεξάγεται στην Ορεστιάδα, το αποδεχθήκαμε αλλά ποδοσφαιρικά δεν είναι δίκαιο να διεξάγεται ο τελικός στην άλλη άκρη του νομού. Επρεπε ο τελικός να διεξαχθεί στο Σουφλί. Ελπίζω να κερδίσει ο ικανότερος και το γήπεδο να είαι αντάξιο ενός τελικού».

Παναγιώτης Μυλωνάς (προπονητής Ορέστη): «Σεβόμαστε την Αλεξανδρούπολη. Για εμάς ο τελικός δεν είναι αυτοσκοπός αλλά ένα καλό τεστ για τα μπαράζ, όπως είπε και ο παίκτης μας. Θα σας υποδεχθούμε φιλόξενα στην Ορεστιάδα, να είστε σίγουροι. Το γήπεδο θα είναι αντάξιο για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Η ευχή είναι ο τελικός να αποτελέσει γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο και να κερδίσει ο καλύτερος και ο τυχερότερος».

Αναλυτικά με εικόνα και ήχο όλη η συνέντευξη Τύπου, όπως την μετέδοσε το tvthrakiotis: