Formula 1: Θρακιώτης βρέθηκε μέσα στα πιτς μια ανάσα από τον Λιούις Χάμιλτον στο γκραν πρι του Αζερμπαϊτζάν (+video)

Με θρίαμβο του Σέρχιο Πέρεζ ολοκληρώθηκε το γκραν πρι του Αζερμπαϊτζάν, που ήταν ο τέταρτος για τη φετινή σεζόν αγώνας της Formula 1.

Μετά την σαββατιάτικη νίκη του στο Sprint Race, τερμάτισε πρώτος και στον κυρίως αγώνα του Μπακού. Ο Μαξ Φερστάπεν τερμάτισε στη δεύτερη θέση, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της Red Bull, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ μπορεί να μην κατάφερε να εκμεταλλευτεί την pole position, αλλά τελικά ανέβηκε στο βάθρο, ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές του ως τρίτος.

Από εκεί και πέρα ο Φερνάντο Αλόνσο τερμάτισε τέταρτος, ενώ την πρώτη πενταδα συμπλήρωσε ο Κάρλος Σάινθ. Ο Βρετανός Λιούς Χάμιλτον που δεν πήγε καλά τερμάτισε 6ο και συμπλήρωσαν την δεκάδα οι Στρολ, Ράσελ, Νόρις και Τσουνόντα.

Στη δεύτερη θέση στον αγώνα του Μπακού βρέθηκε ο Φινλανδός πιλότος της Ferrari, Κίμι Ραϊκόνεν, και στην τρίτη ο Σέρχιο Πέρεθ της Force India, που άντεξε στις πιέσεις του Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος τελικά κατετάγη τέταρτος.

Τον αγώνα παρακολούθησε από κοντά ο Εβρίτης πρώην αθλητικογράφος και νυν παρουσιαστης στην τηλεόραση Πέτρος Πολυχρονίδης, όπως αποκάλυψε από τα προσωπικά του social media.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε… δωμάτιο με θέα τον αγωνα στο Μπακού, εκπληρώνοντας ένα όνειρο ζωής, ενώ ανέβασε και βίντεο όπου βρίσκεται μέσα στα πιτς, μια ανάσα από τον Χάμιλτον και πρόθυμος να γίνει… βοηθός του, σε ό,τι του ζητηθεί. Απολαύστε…

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ