ΕΠΣ Θράκης: Τέλος στην φημολογία για το Ποντιακό ντέρμπι που κρίνει την παραμονή έβαλε ο Πόντος Θρυλορίου!

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Πόντου Θρυλορίου παίρνει θέση για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πόντο Κομοτηνής που πιθανώς θα κρίνει και την παραμονή ανάμεσα στα Αρχοντικά και στον Πόντο Κομοτηνής.

Η ομάδα της Κομοτηνής υστερεί δυο βαθμούς από τα Αρχοντικά και υστερώντας και στην ισοβαθμία θέλει μόνο νίκη με το Θρυλόριο και ήττα του Ατσαλίου.

Για να βάλουμε τα ποδοσφαιρικά πράγματα στην θέση τους. Εχει ακουστεί από διαφόρους ενημερωτές του ποδοσφαιρικού χώρου ότι η ομάδα μας συνολικά στον τελευταίο αγώνα της σεζόν θα παίξει παθητικά ώστε να χάσει αγωνιστικά δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην συνονόματη ομάδα του Πόντου Κομοτηνής να πάρει εύκολα τους 3 βαθμούς και να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές μας που εδώ και 3 μήνες αγωνίζονται και τιμούν το έμβλημα του Πόντου θα μπούνε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό σκοπό την νίκη χωρίς να χαρισθούν σε κανένα, αλλά προπάντων να χαρούν την νίκη και να αποδείξουν ότι δεν συμμετέχουν σε παρασκηνιακά και εξωθεσμικά σενάρια καθώς όλοι γνωρίζουν ότι το κυρίαρχο στοιχείο των παιδιών μας είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια..