Β’ Εθνική: Με χορταστικό 3-3 κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν η Ροδόπη ’87

Με ισοπαλία 3-3 απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ροδόπη ’87, η οποία σχετικά εύκολα παρέμεινε στην Β’ Εθνική και διεκδίκησε μάλιστα μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές ακόμα και την άνοδο.

Η ομάδα της Βίκυς Περιβολοπούλου τερμάτισε έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου με 23 βαθμούς παρουσιάζοντας θετικό πρόσωπο στα πιο πολλά παιχνίδια που έδωσε.

Στον αγώνα της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής τα γκολ για τις γηπεδούχες πέτυχαν δύο η Πατεράκη και ένα η Μπαμπαλή με πέναλτι. Για την ομάδα του Βόλου οι Λουκοπούλου, Γαρυφαλλίδου και Πλατανιά χρίστηκαν σκόρερς.

To ματς ήταν συγκλονιστικό με γκολ, δοκάρια δεκάδες ευκαιρίες και τους φίλους του γυναικείο ποδοσφαίρου να μένουν ικανοποιημένοι από το θέαμα που προσέφεραν  οι ποδοσφαιρίστριες.

Ο τελευταίος επίσημος αγώνας της χρονιάς ήταν και για τις δύο ομάδες χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και έτσι οι προπονητές αλλά και οι ποδοσφαιρίστριες αγωνίστηκαν χωρίς σκοπιμότητες και το παιχνίδι ήταν ανοιχτό για φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες.