Super League: Όλα μηδέν στο ντέρμπι της δεκαετίας ΠΑΟ-ΑΕΚ με… χαμόγελα Ιωαννίδη που κρατά στα χέρια του την τύχη του πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο (0-0) στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, όμως οι πράσινοι κράτησαν το πλεονέκτημα για τον τίτλο λόγω της μεταξύ τους ισοβαθμίας, τρία ματς πριν από τη λήξη των playoffs.

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του Παναθηναϊκού, κυρίως στο πρώτο μέρος και αυτή που είχε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στο ματς για να σκοράρει (μεταξύ άλλων δύο δοκάρια με τον Τσούμπερ), όμως ο Μπρινιόλι επενέβη όταν χρειάστηκε. Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του έχασε μια πολύ καλή στιγμή με τον Σπόραρ στο 45ο λεπτό, όμως σε αυτή τη φάση ο Αθανασιάδης έδειξε τα αντανακλαστικά του.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή οι Κομοτηναίοι Πέτρος Μάνταλος και Φώτης Ιωαννίδης για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και έτσι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές οι πράσινοι έχουν ένα ισχνό προβάδισμα για τον τίτλο, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, λόγω του ότι τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια.