Γ’ Εθνική: Πήρε ισοπαλία στο Ορφάνι η Αλεξανδρούπολη στο «αντίο» της και χωρίς νίκη σε 30 αγώνες τον Μέγα Αλέξανδρο!

Με ισοπαλία αποχαιρέτησε την Γ’ Εθνική εκτός απροόπτου μετά από μια τετραετία η Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα του Έβρου έμεινε στο 1-1 στο ΔΑΚ Ορφανίου με τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα χωρίς νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Οι Εβρίτες προηγήθηκαν στο 10′ με τον Γκαϊδατζή που πέτυχε το τρίτο του φετινό του τέρμα, με τους Καβαλιώτες να ισοφαρίζουν στο 45′ με τον Μπρούνο Κέλο.

Οι δυο ομάδες υποβιβάστηκαν δίκαια με την Αλεξανδρούπολη να έχει μόλις 13 βαθμούς και να περιμένει τον τελικό του κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον Ορέστη Ορεστιάδας για να ολοκληρώσει μια κάκιστη σεζόν με χαμόγελα και αισιοδοξία για τον μέλλον της ομάδας. Από την άλλη ο Μέγας Αλεξάνδρος μετά τον αποκλεισμό του και στο κύπελλο την περασμένη εβδομάδα από την πρωταθλήτρια Ελευθερούπολη ολοκλήρωσε και αυτός την σεζόν τελευταίος με 4 βαθμούς πραγματοποιώντας από τις χειρότερες σε βαθμολογική συγκομιδή πορείες ομάδας στις Εθνικες κατηγορίες (φώτο αρχείο).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Πάντος, Ιωακειμίδης, Κόμνος, Μηλιάδης, Ανδρεανίδης, Πότσι, Παπαδόπουλος, Αλεξόπουλος, Καρακούτης, Μπρύνο Κελο, Αφεντουλίδης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Μπόγλου, Τσιτσεκίδης, Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Μουρατίδης, Ράλλης, Τοπάλι, Γκαϊδατζής, Κ. Πατσιώρας, Κυριζάκης.