Super League: Παραμένουν στον «πάτο» Λεβαδειακός και Ιωνικός, δεν αγωνίστηκε ο Ξενιτίδης στο «Χ» του Παναιτωλικού – Όλα τα αποτελέσματα

Για την 5η αγωνιστική των play out της Super League, οι ουραγοί Λεβαδειακός και Ιωνικός δεν κατάφεραν να κερδίσουν Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα και τα πράγματα δυσκολεύουν ιδιαίτερα. Πήρε τον βαθμό η Λαμία στην Τρίπολη μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον Αστέρα.

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία:

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ήθελαν τους 3 βαθμούς, ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία βολεύτηκαν με έναν βαθμό μετά την λευκή ισοπαλία στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Ο Αστέρας ήταν καλύτερο αγωνιστικά χάνοντας πολλές ευκαιρίες ωστόσο η «εφτάψυχη» Λαμία πήρε την ισοπαλία και το θρίλερ συνεχίζεται. Βασικός για τους Αρκάδες ο πρώην μέσος του Πανθρακικού, Χούαν Μουνάφο.

Ατρόμητος – ΟΦΗ:

Οι δύο πρωτοπόροι των play out, Ατρόμητος και ΟΦΗ, αναμετρήθηκαν στο Περιστέρι. Σε ένα ματς με πολλά γκολ και θέαμα το τρίποντο πήραν τελικά οι Κρητικοί επικρατώντας με 2-3. Στο 8ο λεπτό το σκορ άνοιξε για τον ΟΦΗ ο Ντιουσέ, με τον Ρομπάιλ στο 16′ να ισοφαρίζει από το σημείο του πέναλτι. Στο 26ο λεπτό ο Μεγιάδο έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενος αλλά 10 λεπτά μετά το αυτογκόλ του Βούρου έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 65′ ο Ντίκο πέτυχε το καθοριστικό γκολ κάνοντας το 2-3 και τίποτα δεν άλλαξε έως το φινάλε με τους Κρητικούς να βρίσκονται μόνοι πλέον στην 1η θέση με 37 βαθμούς ενώ ο Ατρόμητος έμεινε 2ος με 34.

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα:

Στη Νίκαια σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τον Ιωνικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα νικώντας με 0-1. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για την ομάδα του Θανάση Στάικου πέτυχε ο Μορέιρα στο 64′. Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ έφτασε στους 30 βαθμούς όσους έχουν και ο Αστέρας και ο Παναιτωλικός. Από την άλλη ο Ιωνικός παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 25.

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός:

Κοντά σε ένα μεγάλο διπλό ήταν για περίπου 100 λεπτά ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό! Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο χάρη στα γκολ του Νίκα στο 10′ με πέναλτι και στο 44′, κρατώντας τη νίκη στα χέρια της. Στο ημίχρονο ο Γιάννης Αναστασίου έβαλε στο παιχνίδι τον Πέδρο Σίλβα αντί του Κολοβού και ο Πορτογάλος έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του στο 100%. Με δύο δικά του γκολ στο 60′ και στο 90+14′ στέρησε από τον Λεβαδειακό μια πολύ σημαντική νίκη και του έριξε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία. Βασικός για τους Βοιωτούς ο πρώην μέσος της Ξάνθης και του Πανθρακικού Αλφρέδο Μεχία, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης.

Η βαθμολογία των Play Out:

  1. ΟΦΗ 37
  2. Ατρόμητος 34
  3. ΠΑΣ Γιάννινα 30
  4. Αστέρας Τρίπολης 30
  5. Παναιτωλικός 30
  6. Λαμία 27
  7. Ιωνικός 25
  8. Λεβαδειακός 24