Γ’ Εθνική: Κερδίζει το Ανατόλια και τελειώνει τον «γολγοθά παραμονής» η Ασπίδα Ξάνθης! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των πλέι άουτ

Το Ανατόλια στο Εύμοιρο που αναμένεται κατάμεστο αντιμετωπίζει η Ασπίδα Ξάνθης στο πλαίσιο της τελικής σειράς των πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία.

Η αρμάδα του Νίκου Δώδου ήρθε με φόρα από την ολική ανατροπή επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς που μετέτρεψε το 2-0 της κανονικής περιόδου σε 2-3 και επικράτησε μέσα στο Ανατόλια, κάνοντας το 2-1 στη σειρά.

Το μόνο που μένει για να επισφραγιστεί αυτή η φοβερή προσπάθεια είναι η νίκη την Κυριακή (κόντρα σε μια ομάδα που λίγο έλλειψε να μπει στα πλέι οφ και τώρα κινδυνεύει να πέσει), ώστε να πανηγυρίσει όλη η Ξάνθη την σωτηρία της ιστορικής Ασπίδας στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
6ος ΟΜΙΛΟΣ – ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
Κυριακή 30 Απριλίου, Ώρα 17:00, Κλειστό Ευμοίρου: Ασπίδα Ξάνθης – Κολλέγιο Ανατόλια (Ξενικάκης-Χρυσάφης, Μπρίγκος) (2-1)
Κυριακή 30 Απριλίου, Ώρα 17:00, Κλειστό Ν. Μουδανιών: ΚΑΟ Χαλκιδικής – ΑΟ Γαλάτιστας (Εκίζογλου-Βασιλόπουλος, Θωμόπουλος) (2-1)