Γ’ Εθνική: Βραδινή βόμβα από την Αλεξανδρούπολη – Μπαίνει στην διοίκηση ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης!

Ανακοίνωση – εκπληξη από την υποβιβασμένη Αλεξανδρούπολη αφού οι Εβρίτες γνωστοποίησαν την διοικητική συνεργασία του Αλέκου Πατσιώρα με τον Ημαθιώτη επιχειρηματία και πρώην συνεργάτη του Θόδωρου Καρυπίδη σε ¨Αρη και Βέροια Σίμο Ορφανίδη.

Στην Αλεξανδρούπολη στο επιτελείο της ομάδας ανήκει Παύλος Καρατίδης που για χρόνια είναι συνεργάτης της ΠΑΕ Άρης στον Έβρο.

H ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης: Μια πολύ μεγάλη εξέλιξη για την ομάδα μας καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροιας- Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Σίμος Ορφανίδης είναι έτοιμος να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης FC.
Ο επιτυχημένος Βορειοελλαδιτης επιχειρηματίας που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην πόλη μας, μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας κ.Αλεκο Πατσιώρα οραματίζονται μια ισχυρή ομάδα που θα δημιουργηθεί από το καλοκαίρι για τις μεγάλες εθνικές κατηγορίες σε βάθος χρόνου.
Οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο και ο ίδιος εκτός απροόπτου θα δώσει το παρων στον τελικό κυπέλλου με τον Ορέστη Ορεστιάδας που έχει οριστεί 6 Μαΐου…