Την νίκη-μισή παραμονή επί του Αριστοτέλη Σκύδρας αφιέρωσαν στον πρόεδρο Γιώργο Τσολακίδη οι παίκτες της Ορεστιάδας!

Σπουδαίας σημασίας νίκη και γοήτρου πήρε ο ‘Αθλος Ορεστιάδας κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 επί μια ομάδας που υπάρχει κάποια μικρή κόντρα την τελευταία τριετία με τους τον αρχηγό Δημήτρη Ριζόπουλο να αφιερώνει την νίκη στον πρόεδρο Γιώργο Τσολακίδη που γιορτάζει.

Ο αρχηγός και ακραίος του Άθλου Δημήτρης Ριζόπουλος ανέφερε: «Είναι αρκετά δύσκολοι οι αγώνες, υπάρχει πίεση όπως είναι λογικό, αλλά θεωρώ ότι με τέτοιο κόσμο αυτή η ομάδα είναι δύσκολο να χάσει! Μία νίκη του κόσμου, που μας δίνει τρομερή ενέργεια και μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας, που είναι η παραμονή.

Έχει μείνει ακόμη ένα βήμα, σημαντικό, τελευταίο, που εκεί θα κριθούν όλα. Είναι μια εβδομάδα που πρέπει να δουλέψουμε σωστά ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε άλλη μία νίκη. Στο β’ σετ υπήρξε μία νευρικότητα σε μία φάση που δεν ξέρω αν ήταν σωστή η λανθασμένη με την αποβολή του ακραίου μας, δημιουργήθηκε μία… αναμπουμπούλα, αλλά παρόλα αυτά αντέξαμε στην πίεση και κάναμε το 2-0, ώστε μετά ήταν πιο εύκολο για εμάς να πάρουμε το τρίποντο.

Σίγουρα η νίκη αυτή είναι και ένα δώρο για την αυριανή μεγάλη γιορτή του προέδρου μας, εκ μέρους του αρχηγού του ευχόμαστε χρόνια πολλά, με υγεία και μακάρι να πετύχουμε το στόχο της παραμονής για να το γιορτάσουμε όλοι μαζί»!