Συμμετοχή στις εκλογές του Ερασιτέχνη ΑΟΞ διεκδικούν οι Παλαίμαχοι – Συνέστησαν 5μελή επιτροπή και ζητούν συνάντηση με Σιδέρη

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Le Chalet απο τους Παλαιμάχους του ΑΟΞ μεταξύ των οποίον παραβρέθηκαν και φίλοι των παλαιμάχων.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν το μέλλον του ΑΟΞ, και την ανακοίνωση παραίτησης του μέχρι πρότινος πρόεδρου του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Σιδέρη.

Οι παλαίμαχοι αρχικά συμφώνησαν να ζητήσουν να γίνει αίτημα για το Mητρώο της ΓΓΑ, η προθεσμία για το οποίο λήγει στις 30 Απριλίου και είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσει για την επόμενη μέρα του ΑΟΞ και για να μπορέσει η ομάδα να έχει συμμετοχή τη νέα σεζόν στα πρωταθλήματα.

Αμέσως μετά συστάθηκε μια πενταμελής επιτροπή, η οποία αποτελείται απο τους Γκλαβίνη, Παϊτάρη, Μαραντά, Μοσχίδη και Γεωργούση με σκοπό να ζητήσει συνάντηση με τον απερχόμενο πρόεδρο Παναγιώτη Σιδέρη.

Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της XanthiDaily, θα επιδιωχθεί και συνάντηση με τα εγγεγραμμενα μέλη του Ερασιτέχνη «για να υπάρξει μια συνεργασία και να συμμετέχουν και οι ίδιοι στις εκλογές αλλά να είναι και ενεργοί στην επόμενη μέρα του ΑΟΞ».