Έδωσαν ρέστα στο χορταστικό φιλικό του Μ. Σαββάτου οι… Μαχητές και Διάσημοι

Το γήπεδο του Πέπλου δεν χρησιμοποιείται καθώς η ομάδα του εβρίτικου χωριού δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα τα τελευταία 3 χρόνια.

Όμως κάθε χρόνο έτσι και φέτος χρησιμοποιήθηκε καθώς και πάλι αναβίωσε το έθιμο του Μεγάλου Σαββάτου με την αναμέτρηση ανάμεσα στους Παλαίμαχους και τους Νέους του χωριού και όσων έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας του, του ΑΣ Πέπλου.

Συγκεκριμένα αναφέρουν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου:

Το καθιερωμενο ματς του Μεγαλου Σαββατου, για ακομη μια φορα εδωσε ρεστα. Με πολυ μεγαλη συμμετοχή ποδοσφαιριστων και θεατών, Μαχητες εναντιον Διασημων, υπο την επιβλεψη του ρεφ “Ατζουν” Ζαπαρτα Βασιλη, εδωσαν μια παρασταση που εκανε ντορο. Την σεντρα εκανε τιμης ενεκεν, ο αειθαλης Δανακης Χρηστος! Αρχηγοι των ομαδων ηταν ο Παπαζογλου Μιχαλης για τους Μαχητες και ο Γεωργουσουδης Δημητρης για τους Διασημους. Οι καιρικες συνθηκες ηταν ιδανικες για ποδοσφαιρο, ομως ενα ψιλοβροχο εφερε αποτελεσμα την αποχωρηση αρκετων θεατων και μερικων παικτων που δεν ηταν αδιαβροχοι στο 20′ της αναμετρησης.

Οι ομαδες συνεχισαν κανονικα τον αγωνα, με ποινη βεβαια πως οι αποχωρησαντες παικτες δε θα αντικατασταθουν μεχρι το ημιχρονο.
Με σκορ 5-4 (ημιχρονο 2-2) κερδισαν οι Διασημοι και σκορερ της αναμετρησης τους: Λαμπακο (1-0 με πλασε και 4-3 με πεναλτι), Στροφαλη Δ (2-0 με σουτ), Κωτουλα Χ (2-1 αυτογκολ), Τσοτανιδης 2-2 και 3-3 (και τα 2 τετ α τετ) Κουσαρης (3-2 και και 5-3) Τσιπλακης Α (5-4)

Ευχαριστουμε τον Πολιτιστικο Συλλογο Πεπλου και τους εθελοντες που φροντισαν για την εγκαιρη προετοιμασια του αγωνιστικου χωρου και των αποδυτηρίων.

Αγωνιστηκαν οι: Παπαζογλου Μ, Καφετζης Σ, Μουτσακης Ι, Μπουγιουκλης Γ, Ηλιου Β, Γιαλαματζης Γ, Τσιπλακης Β, Τσοτανιδης Π, Τσαπανης Μ, Πασχαλιδης Π, Καφετζης Γ, Τσιπλακης Α, Γεωργιαδης Θ, Κουσαρης Π, Μιλπανης Δ, Γεωργουσουδης Δ, Μαλιουκας Κ, Στροφαλης Γ, Στροφαλης Δ, Λαμπακος Δ, Γιοκνωρης Θ, Παπαχρηστου Ι, Κωτουλας Ι, Κωτουλας Χ

ΥΓ: Οι δολιοφθορές στα αποδυτηρια τη Μεγαλη Παρασκευη, ελπιζουμε να ηταν τυχαιο γεγονός απο “περαστικους του φραχτη”.
ΥΓ2: Το γηπεδο ειναι ετοιμο να φιλοξενησει τον Τελικο Κυπελλου Ελλαδας, μιας και ειναι το κοντινοτερο χιλιομετρικα διαθεσιμο απο την Κωνσταντινουπολη.

Και του χρονου με υγεια!
Καλο Πασχα