Αποχαιρέτησε την Κέρκυρα και τον ΟΦΑΜ μετά από μια πενταετία με 60 γκολ και επιστρέφει Θράκη ο Γιάννης Γωνιάδης

Μετά από 5 χρόνια, 117 αγώνες, 59 γκολ ο Γιάννης Γωνιάδης αποχαιρέτησε την Κέρκυρα και τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου για να επιστρέψει πίσω στον Εβρο για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους.

Ο 30χρονος ταχύτατος επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ποντιακό και στα 16 του βρέθηκε στον Πανθρακικό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League, ενώ με την ίδια ομάδα έχει παίξει και στη Super League αγωνιζόμενος σε 4 αγώνες.

Έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες του ΑΠΣ Ζακύνθου, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου, πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία και αγωνιστεί με τη Ντουισμπουργκ. Επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στην ΑΕ Διδυμοτείχου, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ της ΕΠΣ Έβρου, πετυχαίνοντας και την άνοδο στη Γ Εθνική, και ακολούθησαν ο ΑΟ Λουτρακίου Κορινθίας και ο ΟΦΑΜ μια πενταετία με τίτλους και πολλά γκολ!!

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ: Ο Όμιλος μετά την απόφαση του αθλητή μας Γιάννη Γωνιάδη να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους αισθάνεται την Ανάγκη να ευχαριστήσει τον Ποδοσφαιριστή Γιάννη Γωνιάδη για την Προσφορά του τα 5 αυτά χρόνια, φορώντας την Φανέλα του Συλλόγου μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον Άνθρωπο Γιάννη Γωνιάδη για τον άψογο χαρακτήρα που έδειξε όλο αυτό το διάστημα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Του ευχόμαστε Υγεία και Καλή Συνέχεια στη Ζωή του και στην Ποδοσφαιρική του. ΚΑΡΙΕΡΑ.