Ανανέωσε στην ΑΕΚ έως το 2025 ο Βαγγέλης Αραμπατζής

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για δύο ακόμη χρόνια ο Βαγγέλης Αραμπατζής.

Η διοίκηση της ομάδας χάντμπολ ξεκινάει τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, «δένοντας» έως το 2025 τον διεθνή δεξί εξτρέμ, Βαγγέλη Αραμπατζή.

Ο 27χρονος παίκτης φόρεσε για πρώτη φορά τα «κιτρινόμαυρα» το 2019 και με το νέο του συμβόλαιο θα συμπληρώσει έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ΑΕΚ.

Ο Αραμπατζής είχε συνάντηση με τον διοικητικό ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη με τους δύο άνδρες να δίνουν τα χέρια επεκτείνοντας την συνεργασία τους για δύο επιπλέον χρόνια.

Ένα συμβόλαιο που δείχνει και την εμπιστοσύνη της ΑΕΚ στο πρόσωπο του αλλά και την επιθυμία του Αραμπατζή να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Αραμπατζή. Ο 27χρονος (04/08/1996) διεθνής εξτρέμ θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ και την επόμενη διετία, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2025.

Έτσι, θα συμπληρώσει μία ολόκληρη εξαετία με τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς αποκτήθηκε το 2019, κατακτώντας έως σήμερα με τα «κιτρινόμαυρα» 2 Πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 1 EHF European Cup.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Βαγγέλης Αραμπατζής δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για αλλά δύο χρόνια στην οικογένεια της ΑΕΚ! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπασταμάτη προσωπικά και τη Διοίκηση της ΑΕΚ που με εμπιστεύεται. Θα δώσω το 100% για να καταφέρουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει».