Ελληνοτουρκικό φιλικό για «ιερό» σκοπό ανάμεσα σε Αλεξανδρούπολη και την γειτονική Κεσσάνσπορ στον Έβρο

Φιλικό αγώνα για «ιερό» σκοπό διοργανώνουν η Αλεξανδρούπολη και η Τουρκική Κεσσάνσπορ από την γειτονική Κεσσάνη καθώς όλα τα έσοδα όπως και τρόφιμα και ρουχισμός, που θα μαζευτούν, θα διανεμηθούν στους πληγέντες των φονικών σεισμών στην Τουρκία.

Η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης:

«Με πρωτοβουλία της ομάδας μας και την μεγάλη συνδρομή του Δήμου Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα του Δημάρχου μας κ. Γιάννη Ζαμπούκη, έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Αλεξανδρούπολη FC και στην KESANSPOR (ομάδα Γ Εθνικής κατηγορίας της Τουρκίας)..

Ο σκοπός του φιλικού “ιερός” καθώς όλα τα έσοδα όπως και τρόφιμα και ρουχισμός, που θα μαζευτούν, θα διανεμηθούν στους πληγέντες της επαρχίας Χάται (επαρχια της νοτιοανατολικής Τουρκίας στο διαμερισμα της Μεσογείου) από τον φονικό σεισμό…

Η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει οριστεί για το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 (η ώρα θα ανακοινωθεί σε επόμενη ανακοίνωση) με την παρουσία αξιωματούχων και των δύο ομάδων. Η ομάδα της KESANSPOR θα βρίσκεται στην πόλη μας για δύο μέρες όπως θα φιλοξενηθεί και θα ξεναγηθεί…

Το ποδόσφαιρο ενώνει τους λαούς, δεν τους χωρίζει…»

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο πρόεδρος της Αλεξανδρούπολης FC κ. Αλεκος Πατσιώρας με τον πρόεδρο της ομάδας Kesanspor και Αντιδήμαρχο κ. Nehir Gergin.