Ντροπή! Έδιωξαν νεαρό φίλαθλο με κινητικά προβλήματα σε θρακιώτικο αγώνα τοπικού πρωταθλήματος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου στο γήπεδο της Φελώνης, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση του ΑΟ Βιστωνίδας με την Ασπίδα Πηγαδίων, για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Όπως αναφέρει το peteinews.gr, ένας νεαρός φίλαθλος με κινητικά προβλήματα που ήθελε να παρακολουθήσει τον αγώνα, όντας αδύνατον να ανέβει με το αναπηρικό του αμαξίδιο τις σκάλες που οδηγούν στις κερκίδες, έκατσε σε μια άκρη του αγωνιστικού χώρου, σε μια άκρη όπου κατά κοινή ομολογία των παρευρισκομένων δεν εμπόδιζε ούτε κατά το ελάχιστο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ωστόσο ο διαιτητής  εξαντλώντας τα δικαιώματα που το δίνει η σφυρίχτρα του, απαίτησε την απομάκρυνση του νεαρού φιλάθλου από τον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο μαρτυρίες ατόμων και η ανάρτησή του προέδρου της ΑΠΟΞ Γιώργου Καραγκιοζίδη που ήταν στον αγώνα ανέφεραν πως ουδέποτε συνέβη κατι τετοιο.

Η ανάρτηση του προέδρου της ΑΠΟΞ στο peteinews: Στο περιστατικό που αναφέρεται παραπάνω ήμουν παρών. Ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε τον αγώνα και είπε να αποχωρήσει ο κόσμος μπροστά απο τα αποδυτήρια των γηπεδούχων, είχε πάνω απο δέκα πέντε άτομα και αναφέρθηκε σε αυτούς οχι στο παιδί με κινητικά προβλήματα.. Κακός βέβαια έβγαλαν το παιδί έξω αλλά δεν έδωσε αυτή την εντολή ο διαιτητής…