Γ’ Εθνική: Και νέα γκάφα από την ΕΠΟ στις ισοβαθμίες με «θύμα» (και) τον Αρη Αβάτου

Το λάθος στην βαθμολογία με την κατάταξη του Ορφέα Ξάνθης δεν είναι το μοναδικό, μετά από 24 αγωνιστικές στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Λάθος υπάρχει στην βαθμολογική κατάταξη και στη μοναδική άλλη ισοβαθμία που υπάρχει αυτήν την στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας ως θύμα αυτή τη φορά την έτερη ομάδα της Ξάνθης.

Ο Αρης Αβατου ισοβαθμεί με τον Θερμαϊκό Θέρμης έχοντας από 29 πόντους ο καθένας, με την ΕΠΟ να εμφανίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην 11η θέση και τους Ξανθιώτες στην 12η. Ωστόσο η σειρά θα όφειλε να είναι ανάποδα.

Σε περίπτωση διπλής ισοβαθμίας, μετρούν τα μεταξύ των δύο ισοβαθμούντων ομάδων αποτελέσματα. Και ναι μεν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ο Αρης Αβατου ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από τον Θερμαϊκό, στην Θέρμη ωστόσο για την 23η αγωνιστική το Άβατο έφυγε με μεγάλο διπλό με σκορ 1-3.

Συνεπώς με διαμοιρασμό στις νίκες αλλά συνολικά τέρματα 3-2 ο Αρης Αβατου όφειλε να είναι πάνω από τον Θερμαϊκό Θέρμης, στην ισοβαθμία τους στους 29 βαθμούς. Ωστόσο η ΕΠΟ έχει διαφορετική γνώμη στην ιστοσελίδα της και η απορία όλων στην Ξάνθη είναι «γιατί»…