Σενάριο από τις Σέρρες να δηλώσει ως έδρα την Ξάνθη ο Πανσερραϊκός μόλις ανέλθει στην Super League 1

Ο Πανσερρααϊκός συνέχισε την Κυριακή με νίκη επί του Θεσπρωτου στην Ηγουμενίτσα, έφτασε τους 40 βαθμούς, απέχει 12 από τον δεύτερο και έχει αγκαλιάσει την απευθείας άνοδο στην Super League 1.

Ωστόσο από τις Σέρρες αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρή σκέψη εφόσον επιτευχθεί η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια, η ομάδα να δηλώσει ως έδρα όχι μόνο το Δημοτικό Στάδιο Σερρών, στο οποίο θα χρειαστούν εργασίες για να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες της SL1 αλλά και το γήπεδο της Ξάνθης.

Η πληροφορία μεταδόθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή «Στα 11 Μέτρα» του σερραϊκού τηλεοπτικού σταθμού «Δίκτυο», την οποία παρουσιάζει ο Τάκης Βάβαλης. Βέβαια, με τα Πηγάδια να έχουν πλέον εγκαταληφθεί πλήρως, αυτό φαντάζει δύσκολο αλλά έστω και έτσι ακούγεται ξανά η πόλη της Ξάνθης έστω ως ενδεχόμενο να ξαναφιλοξενήσει από του χρόνου αγώνες της SL1.

Είναι προφανές ότι αν το σενάριο έχει βάση, το γήπεδο στα Πηγάδια θα μπορούσε να δηλωθεί ως δεύτερη έδρα του Πανσερραϊκού. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρχουν Πηγάδια. Και αυτήν την περίοδο εκεί μόνο στίβες από θυροκολλημένα από δικαστικούς επιμελητές εξώδικα και κατασχέσεις υπάρχουν…