Αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα στην υποδοχή της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από φοιτητές (+video)

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποδέχτηκαν υγειονομικοί και φοιτητές Ιατρικής την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη το μεσημέρι σύμφωνα με το e-evros.gr.

Η κα Γκάγκα βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του Συστήματος Ποζιτρονικής και Αξονικής Τομογραφίας (PET/CT)  που  ξεκίνησε να λειτουργεί τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Αν και τα εγκαίνια ήταν προγραμματισμένα για τις 12 το μεσημέρι, με αρκετή καθυστέρηση η Αναπληρώτρια Υπουργός έφτασε στο ΠΓΝΑ όπου εκεί γιατροί, νοσηλευτές και φοιτητές φώναζαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης.

«Έχετε διαλύσει το δημόσιο Σύστημα Υγεία, Δολοφόνοι» φώναζαν οι φοιτητές ιατρικής που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το αμφιθέατρο του νοσοκομείου. Η κα Γκάγκα συνομίλησε για λίγα μόνο λεπτά με τους φοιτητές ενώ ο Διοικητής του νοσοκομείου φανερά αμήχανος προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα.