820 ευρώ για τη μάχη ζωής του 9χρονου Μαχήρ συγκέντρωσε στους κουμπαράδες του ο Απόλλων Διομήδειας

Η ομάδα του Απόλλωνα Διομήδειας μπορεί να έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης, ωστόσο συνεχίζει τις δράσεις της εκτός αγωνιστικών χώρων με την αξιέπαινη ενέργεια να συγκεντρώσει χρήματα για τον 9χρονο Μαχήρ.

Οι κουμπαράδες που στήθηκαν τις προηγούμενες δύο εβδομάδες σε όλον τον οικισμό απέδωσαν καρπούς.

«Σήμερα η ομάδα μας προχώρησε στο άνοιγμα των κουμπαραδων που είχαν τοποθετηθεί στα καταστήματα του χωριού μας για τον μικρό Μαχηρ που δίνει μάχη με την επάρετη νόσο», επισημαίνει ο σύλλογος.

«Παρουσία του Προέδρου του Αντιπροέδρου και του Γενικού Αρχηγού της ομάδας έγινε η καταμέτρηση και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μαζεύτηκε το ποσό των 820€», προστίθεται στην ενημέρωση.

«Το παραπάνω ποσό μέσω του Γενικού Αρχηγού θα παραδωθεί στον πατέρα του μικρού Μαχηρ Harun Özlem μαζί με της ευχές όλων από το χωριό μας ο μικρός Μαχηρ να τα καταφέρει και να βγει νικητής από αυτή την δύσκολη μάχη που δίνει», καταλήγει η ενημέρωση με την προτροπή: «Καλό κουράγιο στους γονείς και υπομονή».

Στο τέλος της ανακοίνωσης εκφράζονται ευχαριστίες θερμές σε όλους τους συγχωριανούς που ήταν δίπλα στον Απόλλωνα Διομήδειας μας σε αυτό το εγχείρημα αλλά και τα καταστήματα:
The Espressonist Coffee Company
Giorgos SariΚυριακη Γενιδακη Σαριπανιδου
Thescaffe Savvas Michailidis
Μπουγάτσα Στάθης Σταθης Αναστασιαδης
Βενζινάδικο Μουρατίδη Ιωάννη
Καφέ με Μεράκι Giorgos Sampanidis
ΠΡΟΠΟ Ανδρέα Παπανδρέου Andreas Papandreou
Fight club diomidias

«Σας ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας σε όλο αυτό.. Με εκτίμηση η διοίκηση του Απόλλων Διομηδειας», καταλήγει η ανακοίνωση.