Αντίδραση Μπόσβελη για την ανακοίνωση του Πανθρακικού: «Είναι ντροπή να διαμαρτύρονται για την διαιτησία»

Ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι ζήτησε από την ΚΕΔ την εξαίρεση του διαιτητή Σιουμπάρα από τις αναμετρήσεις του, εξέδωσε ο Πανθρακικός μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη Αβάτου.

Αντίδραση υπήρξε από τον Γιάννη Μπόσβελη με σχόλιο κάτω από το σχετικό δημοσίευμα του ΤhrakiSportS, που υπηρέτησε τον ξανθιώτικο σύλλογο από το 2013 έως το 2020 από τα πόστα του Τεχνικού Διευθυντή και του Γενικού Αρχηγού, σημειώνοντας ότι: «…η ομάδα του Πανθρακικού είναι ντροπή να διαμαρτύρεται για την διαιτησία».

Αναλυτικά, η απάντηση: «Δηλαδή για να καταλάβω στο παιχνίδι Άβατο Πανθρακικός ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα;;;Η ομάδα του Πανθρακικού είναι ντροπή να διαμαρτύρεται για την διαιτησία. Ηταν καλύτερη από την γηπεδούχο ομάδα και κέρδισε δίκαια.Που τους αδίκησε ο διαιτητής και που ευνόησε τον γηπεδούχο;;; Υπάρχει βίντεο του αγώνα όπου μπορούν αυτοί που βγάζουν ανακοινώσεις να δουν τον αγώνα ξανά. Δεν υπερασπίζομαι την διαιτησία αλλά δεν ξέρω τον λόγο και στο τι προσπαθεί να περάσει ανακοίνωση τέτοιου τύπου. Υπαρχουν άνθρωποι στον Πανθρακικό που πιστεύω ότι μπορούν και γνωρίζουν ότι ανακοινώσεις τέτοιου περιεχομένου δεν ωφελούν σε τίποτε και να καθοδηγήσουν αυτούς που τις χειρίζονται στην σωστή τοποθέτηση και αξιολόγηση τους».