Αίτημα του Πανθρακικού στην ΚΕΔ για εξαίρεση του διαιτητή Σιουμπάρα από τις αναμετρήσεις του!

Ο Πανθρακικός με ανακοίνωση λίγες ώρες μετά τη λήξη του θρακιώτικου ντέρμπι με τον Άρη Αβάτου και τη νίκη με 1-3 στο γήπεδο της Φελώνης, γνωστοποιεί ότι απέστειλε αίτημα στην ΚΕΔ για εξαίρεση του διαιτητή Σιουμπάρα από τις αναμετρήσεις του.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Κομοτηνής: «Το αίτημα μας έρχεται μετά από σπουδαία εκτός έδρας νίκη, γεγονός που πιστοποιεί πως δεν ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα σε τυχόν άσχημα αποτελέσματα».

Αυτός ήταν ο τρίτος αγώνας του Πανθρακικού που διεύθυνε ο διαιτητής Σιουμπάρας, μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Νέστο Χρυσούπολης και την εντός με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Η διοίκηση του Πανθρακικού απέστειλε στην ΚΕΔ και γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό το αίτημα εξαίρεσης του διαιτητή Σιουμπάρα από τις αναμετρήσεις του Πανθρακικού, ο οποίος για μια ακόμα αναμέτρηση απέδειξε πως έχει εμπάθεια με τον σύλλογο μας.

Το αίτημα μας μάλιστα έρχεται μετά από σπουδαία εκτός έδρας νίκη, γεγονός που πιστοποιεί πως δεν ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα σε τυχόν άσχημα αποτελέσματα αλλά ζητάμε ισότιμη αντιμετώπιση σε κάθε αναμέτρηση».