Άγρια δολοφονία στην Ξάνθη! Πυροβόλησε 45χρονο, ανέβασε βίντεο στο Tik Tok και παραδόθηκε…

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην Ξάνθη τα ξημερώματα της Κυριακής όταν 36χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με τουλάχιστον πέντε σφαίρες το 45χρονο θύμα του και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές, με τον πρώτο να πυροβολεί εξ επαφής τον 45χρονο τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, ο οποίος μάλιστα λίγο πριν παραδοθεί ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξηγεί αρχικά τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια καταγράφεται και η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Ο δράστης έχει απασχολεί και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στην περιοχή του Δροσερού, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, ενώ φαίνεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον 5 σφαίρες.

Η άγρια δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης μετά την τελευταία σύλληψή του είχε αφεθεί ελεύθερος. Οι Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.