Volley League: Το ευχαριστώ του Χουσίδη στην οικογένεια του Άθλου

Ο Άθλος Ορεστιάδας με μια ανάρτηση μας ανακοίνωσε τη λήξη συνεργασίας με τον Θοδωρή Χουσίδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που τον αναγκάζουν να φύγει από την πόλη.

Ο κόουτς των Εβριτών που τους οδήγησε στη Volley League αλλά και τεχνικό μέλος της ομάδας έπειτα από κοινής συναινέσεως συμφωνία δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στην οικογένεια του Άθλου διότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον αναγκάζουν να φύγει στο εξωτερικό.

Ο Θοδωρής Χουσίδης μετά την ανάρτηση που του έκανε ο Άθλος Ορεστιάδας απάντησε στα πολύ όμορφα λόγια και στις ευχές που του δόθηκαν λέγοντας ότι: «Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν όλο αυτό που νιώθω για όλα όσα περάσαμε, διοίκηση, παίκτες φίλαθλοι κτλ. ειδικά αυτές τις 2 τελευταίες σεζόν!! Η ομάδα του Άθλου είναι υγιής ομάδα και είναι ομάδα όλης της πόλης και της περιοχής!»

Επίσης, αναφέρθηκε και στο πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Τσολακίδη λέγοντας: «Είναι καθήκον όλων μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το μηδέν ο Πρόεδρος Γιώργος Τσολακίδης με τους λοιπούς διοικητικούς παράγοντες και την έφτασε στην Volleyleague!! Ευχαριστώ προσωπικά τον Κ. Γιώργο Τσολακίδη και το ΤΑΑ του Άθλου που με εμπιστεύτηκαν τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας!»

Δε μπορούσε να μη μιλήσει και για τον λόγο τον οποίο δεν μπορεί να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Άθλου γράφοντας: «Όπως είπα και στις πρώτες μου δηλώσεις ως προπονητής του Άθλου, δηλώνω παρών και στρατιώτης οπότε και αν με χρειαστεί η ομάδα! Δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με αναγκάζουν να φύγω για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την πόλη».

Στο τέλος ευχαρίστησε και ευχήθηκε στους ανθρώπους που τον στήριξαν λέγοντας: «Ευχαριστώ και τους παίκτες της ομάδας για την στήριξη προς το πρόσωπο μου, όπως επίσης και τους φίλους της ομάδας για την αγάπη τους! Εύχομαι να είμαστε καλά και υγιείς και σύντομα να τα πούμε από κοντά μέσα στο γήπεδο!»

Δείτε παρακάτω και το σχόλιο του στην ανάρτηση του Άθλου: