Κύπελλο Ελλάδος: «Καθάρισε» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ – Εφιαλτικό απόγευμα για τον Γκαραβέλη

Στην πρώτη αναμέτρηση για τον ημιτελικό της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην Λαμία που δίνει μάχη για να παραμείνει στην Super League και με τελικό σκορ 1-5 είναι μια ανάσα από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Σε έναν αγώνα που αναβλήθηκε δυο φορές ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λαμία με το βαρύ 1-5 έχοντας μάλιστα πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Το σκορ άνοιξε στα 15 δευτερόλεπτα ο Νάρεϊ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ζίβκοβιτς και με πλασέ από πλεονεκτική θέση και τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη εξουδετερωμένο έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ. Στα μέσα του ημιχρόνου ο Κωνσταντέλιας σε μια φάση που ξεκίνησε και τελείωσε από τα πόδια του έγραψε το 0-2 με αυτό να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62′ σε μια φάση που ήταν σαν να «πάγωσε» ο χρόνος ο Αουγκούστο με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Γκαραβέλη κάνοντας το 0-3. Διαστάσεις θριάμβου πήρε η νίκη του ΠΑΟΚ με τον Μπράντον Τόμας και τον Σάστρε να σκοράρουν και αυτοί στο 67′ και στο 69′ για το 0-5.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 86′ με τον Μαρτίνες. Πλέον με το θέμα πρόκρισης να έχει «τελειώσει» η Λαμία θα δώσει ότι έχει και δεν έχει στα play out του πρωταθλήματος με μόνο στόχο φυσικά να παραμείνει στην κατηγορία.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για έναν ακόμα τελικό κυπέλλου Ελλάδος με στόχο φυσικά την κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε τα highlights του αγώνα εδώ: