Γ’ Εθνική: Απαλλάχθηκε από την Πειθαρχική της ΕΠΟ η Αλεξανδρούπολη για τον αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης

Χρειάστηκε να περάσουν δυομισι μήνες από την διεξαγωγή της αναμέτρησης για να απαλλαχθει η Αλεξανδρούπολη από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε ενώπιον της Πειθαρχικής της ΕΠΟ για τον αγωνα με τον Ορφέα Ξάνθης.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία «ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου» πειθαρχικώς ελεγκτέο και επιβάλλει σε βάρος του χρηματική ποινή 1.167 ευρώ (αγώνας της 15.01.2023 Ολυμπιακός Βόλου-Δωτιεύς Αγιάς για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).
Απαλλάσσει το σωματείο με την επωνυμία «Ορφανίου Νέος Μ. Αλέξανδρος» (αγώνας της 17.12.2022 Ορφανίου Νέος Μ. Αλέξανδρος-Δόξα Δράμας, για την Γ’ Εθνική Κατηγορία).
Απαλλάσσει το σωματείο με την επωνυμία «Αγ. Ιερόθεος» (αγώνας της 17.12.2022 Αγ. Ιερόθεος-Άρης Πετρούπολης, για την Γ’ Εθνική Κατηγορία).
Απαλλάσσει το σωματείο με την επωνυμία «ΠΟ Αλεξανδρούπολης» (αγώνας της 17.12.2022 Ορφέας Ξάνθης-ΠΟ Αλεξανδρούπολης, για την Γ’ Εθνική Κατηγορία).
Απαλλάσσει το σωματείο με την επωνυμία «Μακεδονικός Φούφας» (αγώνας της 21.12.2022 Μακεδονικός Φούφας-Εθνικός Κ. Κεραμιδίου, για την Γ’ Εθνική Κατηγορία).