Συγκινεί ο Μκρτσιάν την ημέρα των γενεθλίων του: «Το καλύτερο δώρο για εμένα να δώσετε αίμα για τους ανθρώπους του δυστυχήματος στα Τέμπη»

Γενέθλια για τον Θρακιώτη παίκτη του ΠΑΟ Ρουφ Ανδρέα Μκρτσιαν που κλείνει τα 35 του χρόνια, σε μια πολύ βαριά μέρα για την Ελλάδα με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο ίδιος με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια θέλησε να ευχαριστήσει συμπαίκτες και φίλους που του ευχήθηκαν, ωστόσο ζήτησε να του κάνουν ένα μοναδικό δώρο.

«…όσοι μπορούν να πάνε να δώσουν αίμα για τους ανθρώπους του δυστυχήματος στα Τέμπη να το κάνουν και αυτό θα είναι η καλύτερη ευχή και το καλύτερο δώρο για εμένα!» έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, θέλοντας να δώσει το έναυσμα στον κόσμο να βοηθήσει με το λιγότερο δυνατό που μπορεί να κάνει.

Η ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια: «Σας ευχαριστω όλους για τα μηνύματα και τις ευχές και που με θυμήθηκατε για τα γενέθλια μου,δυστυχώς είναι μια δυσκολη μέρα σήμερα και καλό θα ήταν όσοι μπορούν να πάνε να δώσουν αίμα για τους ανθρώπους του δυστύχηματος στα Τέμπη να το κάνουν και αυτό θα είναι η καλύτερη ευχή και το καλύτερο δώρο για εμένα! Ολοι θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε στην ίδια θέση!! Σας ευχαριστώ και πάλι!!».