ΕΠΣ Ξάνθης: Οι ημερομηνίες πέντε εξ αναβολής αγώνων για Κύπελλο, Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορία

Γνωτοποιήθηκαν από την ΕΠΣ Ξάνθης οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξ αναβολής αγωνων για Α’, Β’, Γ’ Κατηγορία καθώς και για το Κύπελλο.

Για το Κύπελλο και συγκεκριμένα για την Α’ Φάση απομένει η αναμέτρηση του Απόλλωνα Ξάνθης με την ΑΠΟΞ μετά από δύο αναβολές. Ορίστηκε για την άλλη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 15:15.

Την ίδια μέρα, 22 Φεβρουαρίου στις 15:15 επίσης θα διεξαχθεί και το ντέρμπι κορυφής της Α’ Κατηγορίας μεταξύ του Φίλιππου Δροσερού και του Άρη Πετεινού, που είχε αναβληθεί περίπου προ μηνος.

Για την Β’ Κατηγορία υπάρχουν δυο εκκρεμότητες που αφότερες αφορούν την ομάδα του Κεραυνού Λευκόπετρας. Η αναμέτρηση κόντρα στον Αετό Γοργόνας στη Λευκόπετρα ορίστηκε να διεξαχθεί αυτήν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 15:15. Η αναμέτρηση του Κεραυνού με την Δόξα Σταυρούπολης, επίσης στο γήπεδο της Λευκόπετρας, ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 15:00 το μεσημέρι.

Για την Γ’ Κατηγορία υπάρχουν επίσης δύο εκκρεμότητες, που αμφότερες αφορούν την ομάδα του ΑΟ Βιστωνίδας Β’. Η αναμέτρηση με την ΑΠΟΞ Β’ θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 15:00 το μεσημέρι. Σε νέα ημερομηνία μέσα στον Μάρτιο θα γίνει το ματς της Βιστωνίδας Β’ με την Θύελλα Μαγγάνων, που άνευ νέας αναβολής θα είναι και η μόνη εκκρεμότητα για το ερχόμενο Σάββατο.