Γ’ Εθνική: Ματσάρα στον Εύοσμο! Τέταρτη σερί ισοπαλία για τον Πανθρακικό με γκολ στο φινάλε (+photos)

Σε ένα συναρπαστικό και επεισοδιακό ματς που κρίθηκε στο φινάλε, οι Αγροτικός Αστέρας και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο φινάλε του πρώτου γύρου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι δυο ομάδες παρά τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρου στο γήπεδο του Ευόσμου, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και διεκδίκησαν την νίκη αφού η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να έχουν παράπονα από την διαιτησία του Χαλκιδικιώτη ρέφερι που αλήθεια είχε να διαχειριστεί ένα δύσκολο ματς.

Ο γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα αφού ήθελαν μόνο τρίποντο και είχαν κάθετο δοκάρι στο 9′ σε σουτ δυνατό σουτ του Ζουλούμη από τα αριστερά, ενώ και στο επόμενο λεπτό απείλησαν με νέο σουτ του Λέισι που πέρασε και αυτό πάνω από το δοκάρι. Ο Πανθρακικός μετά το εικοσάλεπτο ισορρόπησέ στο κέντρο και στο 25′ σε αντεπίθεση με τον Βάσκο ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού, με τον Καστοριανό επιθετικό να μην ολοκληρώνει στην συνέχεια καλά την φάση με την μπάλα να φτάνει στον Σαπνάρα που με ανάποδο γυριστό έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 36′ ο Θεοδωρίδης είχε ένα μακρινό σουτ για τον Αστέρα που πέρασε άουτ, ενώ στο 42′ ο Γκουτσίδης προσπάθησε να σκοράρει από μακριά όπως και στην Μηχανιώνα αλλά το δυνατό σουτ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καζέλης. Στο φινάλε ο Πανθρακικός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αλλά ο Σμάλης μετά από εκτέλεση φάουλ έστειλε αμαρκάριστος την κεφαλιά μόλις άουτ.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 52′ στην πρώτη τους φάση άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα ο κορυφαίος ίσως του αγώνα Μπλένταρ Λέισι με απ’ ευθείας συρτό φάουλ αιφνιδίασε τον Κοτσάκη που επηρεάστηκε και από το γκελ της μπάλας στον κακό γήπεδο με το σκορ να γίνεται 1-0. Ο Πανθρακικός αμέσως ανέβασε στροφές και στο 54′ ο Μπαϊκαρά κόπηκε σε κόρνερ σε ωραία αντεπίθεση, ενώ στο 65′ ακυρώθηκε εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι του Φουρλατάρα που είχε μπει ως αλλαγή ως επιθετικό φάουλ. Στο 81′ σέντρα σουτ του Αστέρα παραλίγο να αιφνιδίαζε τον νεαρό Κοτσάκη που μετά από αρκετό καιρό δεν βρέθηκε σε τόσο καλή μέρα για να φτάσουμε στο 87′ όπου είχαμε την ισοφάριση. Ο Γιαννακιτσίδης με απ’ ευθείας φάουλ δυσκόλεψε τον Καζέλη με την μπάλα μετά από λάθη της άμυνας να φτάνει στον Ντενίζ Μπαϊκαρά που έγραψε με προβολή το 1-1. Ωστόσο ο Πανθρακικός παραλίγο να έκανε χαρακίρι όταν στο 95′ έκανε αδικαιολόγητο φάουλ εκτός περιοχής. Ο Λέισι δοκίμασε δυνατή σέντρα σουτ με τον Κοτσάκη να διώχνει ασταθώς την μπάλα υπό πίεση αντιπάλων να την χάνει και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα με προβολή αλλά ο διαιτητής ο Χρυσέλης καταλόγισε φάουλ στην φάση μέσα σε πολλές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Οι διαιτητές από την Χαλκιδικη Χρυσέλης, Χρυσαΐδης, Τζημόπουλος άφησαν με αρκετά παράπονα τις δυο ομάδες.

Πλέον ο Πανθρακικός με την 4η σερί ισοπαλία 1-1 έφτασε τους 22 βαθμούς δείχνοντας πως δυναμώνει και εκτός έδρας μετά τα αρνητικά σερί και βρίσκεται στο +6 από την παραμονή πριν το σημαντικό για αυτόν Θρακιώτικο ντέρμπι στην Αλεξανδρούπολη. Από την άλλη ο ιστορικός Αγροτικός Αστέρας έφτασε στους 11 βαθμούς και βρίσκεται στο -6 από τον Θερμαϊκό τον οποίο υποδέχεται στην πρεμιέρα του β’ γύρου σε ένα σημαντικό ματς.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Μπέλας): Καζάκης, Φωτεινίδης, Κοτανίδης, Φασουλάκος, Αιχμαλιωτίδης, Θεοδωρίδης, Ζουλούμης, Τσολάκης, Γαβαλίδης, Λέισι, Ζήσης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Αντωνιάδης, Σαπνάρας, Σιδηρόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Σμάλης, Ντίνας (70′ Στοΐνοβιτς), Γκουτσίδης (62′ Φουρλατάρας), Μπαϊκαρά, Βάσκος.